Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Όταν το Fiat 500 συνάντησε την... Gucci

Πηγή: autotriti.gr


Η Fiat συνεργάζεται με τον οίκο Gucci και δίνει μια ακόμηπερισσότερη αισθητική μοναδικότητα στο – έτσι κι αλλιώς ξεχωριστό – σύγχρονο«500αράκι».

Η αισθητική μοναδικότητα αποτελεί προνόμιο του Fiat 500 καιπλέον, η ιταλική εταιρεία σε συνεργασία με τον κορυφαίο οίκο μόδας Gucci,λανσάρει και στην ελληνική αγορά την ακόμη πιο μοναδική έκδοση 500 by Gucci. Ηειδική αυτή έκδοση απευθύνεται στους λάτρεις του στιλ και της πολυτέλειας καιδιατίθεται αποκλειστικά σε άσπρο – όπως το αυτοκίνητο της δοκιμής – ή μαύροχρωματισμό αμαξώματος. Παράλληλα, εφοδιάζεται με μια σειρά από μοναδικάαισθητικά χαρακτηριστικά (ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, λογότυπα,χρωματικές λωρίδες κ.λπ.) των προϊόντων της Gucci. Αντίστοιχες επεμβάσεις μαζίμε επιπλέον πολυτελή στοιχεία συναντούμε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου καικάπως έτσι, η τελική τιμή του ξεχωριστού αυτού Fiat 500, ορίζεται στα 17.000ευρώ.

Οικονομικός κινητήρας με ικανοποιητικές επιδόσεις

Κάτω από το καπό του Fiat 500 by Gucci συναντούμε το γνωστόατμοσφαιρικό κινητήρα Fire των 1,2 λίτρων που αποδίδει 71 δυναμετρημένουςίππους και διακρίνεται για την ελαστικότητά του από το χαμηλό κιόλας φάσμα τωνστροφών. Οι επιδόσεις του μηχανικού αυτού συνόλου βρίσκονται περίπου στο μέσοόρο της κατηγορίας και αυτό οφείλεται και λόγω της αραιής διάταξης του κιβωτίουταχυτήτων 5 σχέσεων. Από την άλλη βέβαια, η επιλογή αυτή βοηθά στον περιορισμότης κατανάλωσης καυσίμου, ιδιαίτερα εφόσον ο οδηγός κινηθεί σε ήπιους ρυθμούς.

Εσωτερικό με έντονη πολυτέλεια

Το ελκυστικό και καλοφτιαγμένο εσωτερικό του Fiat 500,αποκτά έντονες δόσεις πολυτέλειας στην έκδοση «by Gucci». Αυτό προκύπτει λόγωτης χρήσης υψηλής ποιότητας δέρματος με χρωματική εναλλαγή μαύρου και άσπρου,σε διάφορα τμήματα του εσωτερικού, όπως στα καθίσματα, στο τιμόνι ή σε μέροςτης επένδυσης των θυρών. Από πλευράς χώρων, πίσω θα χωρέσουν οριακά 2 ενήλικες,ενώ ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 185 λίτρων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *