Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Έρχονται τα νέα Μ...οντέλα της BMW


Tα πλάνα για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής «φίρμας» για τα μοντέλα της με το γνωστό λογότυπο Μ ανακοίνωσε η BMW. To επίσημο λανσάρισμα της φίρμας θα γίνει το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Με τη φίρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων «i» που σύστησε πρόσφατα, η BMW ανακοίνωσε τώρα πως επενδύει σε μία ακόμα «εσωτερική φίρμα» αυτή τη φορά για σπορ μοντέλο με το γνώριμο σε όλους μας λογότυπο «M». To επίσημο λανσάρισμα της νέας σπορ φίρμας που δημιουργείται μέσα στους «κύκλους» της BMW θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Σε αυτήν θα περιλαμβάνονται τα νέα M μοντέλα (M3, M5, M6) αλλά και οι κορυφαίες εκδόσεις άλλων μοντέλων BMW όπως π.χ. η X6 M50d.

Oι λόγοι για τους οποίους προβαίνει σε αυτή την κίνηση η ΒΜW έχουν να κάνουν περισσότερο με το μαρκετινγκ και κυρίως με τον τρόπο με βάση τον οποίο «επικοινωνούνται» τα μοντέλα «Μ» στις παγκόσμιες αγορές. Σε κάθε περίπτωση, μετά από αυτή την εξέλιξη ίσως δούμε και νέα μοντέλα που θα σταδιοδρομήσουν εμπορικά μόνο ως BMW M, χωρίς δηλαδή απλές εκδόσεις στη γκάμα τους.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *