Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Νέο πρόγραμμα πωλήσεων της Toyota


Η ΤΟΥΟΤΑ για το μήνα Ιανουάριο 2012, έχει ανακοινώσει ένα νέο Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Πωλήσεων λαμβάνοντας υπόψη της, την επιπλέον κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Μ’ αυτό το τρόπο, η Τoyota Ελλάς, προσφέρει στους πελάτες της:

-Την ΔΩΡΕΑΝ Παροχή Καυσίμου, έτσι ώστε με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή να καλύπτεται η κατανάλωση που απαιτείται για 6000 χλμ και που αντιστοιχεί σε διάστημα περίπου 6 μηνών (ο μέσος όρος ετήσιων χιλιομέτρων είναι περίπου 12.000 χλμ.)

- Την ΔΩΡΕΑΝ συντήρηση του αυτοκινήτου όπως αυτή προβλέπεται από τον κατασκευαστή για ένα έτος ή με την συμπλήρωση 15.000 χλμ

-Την ΔΩΡΕΑΝ προς αυτούς εκχώρηση Δικαιώματος Απόσυρσης, με αφορμή την επέκταση από την Πολιτεία του προγράμματος της απόσυρσης.

Η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς με το πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζει ταυτόχρονα σημαντικά προνόμια, αφού περιορίζει τα έξοδα της κίνησης και χρήσης του αυτοκινήτου των πελατών της.

Το παραπάνω πρόγραμμα αφορά σε όλες τις νέες παραγγελίες που λαμβάνονται έως και την 31η Ιανουαρίου 2012, για όλα τα ετοιμοπαράδοτα και ΜΟΝΟΝ μοντέλα, iQ, AYGO, AURIS, URBAN CRUISER, VERSO.S, COROLLA & AVENSIS και παρέχει παρέχει στους Πελάτες της, αναλυτικά, τα ακόλουθα:

H δωρεάν εκχώρηση καυσίμου ανά μοντέλο:


IQ 265 λ.

AYGO 275 λ.

AURIS 1.33 360
λ.

AURIS 1.4 DIESEL 290
λ.

ΑURIS 1.6 395 λ.

AURIS HSD 230
λ.

URBAN CRUISER 335 λ.

Πηγή : 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *