Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η 5θυρη έκδοση του Seat Mii



Τελικά η Seat προχώρησε στην παρουσίαση του νέου 5θυρου Seat Mii, το οποίο βασίζεται πάνω στο 3θυρο μοντέλο και το επίσημο λανσάρισμα θα γίνει το φετινό καλοκαίρι.
Το νέο 5θυρο Seat Mii δεν έχει καμία στιλιστική διαφορά από το 3θυρο μοντέλο, παρα μόνο τις δύο επιπλέον πόρτες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Έτσι, η διαστάσεις παραμένουν μικρές και συγκεκριμένα Το μήκος του είναι 3,56 μέτρα, το πλάτος του 1,64 μέτρα και το μεταξόνιό του εκτείνεται σε 2,42 μέτρα.

Σε κάθε περίπτωση, το Mii αποτελεί ουσιαστικά τον στενό συγγενή των VW up! και Skoda Citigo. Ωστόσο είναι προφανές πως οι άνθρωποι της Seat έχουν κάνει τις δικές τους επεμβάσεις στο αυτοκίνητο το οποίο δείχνει πολύ μοντέρνο και συνολικά εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Επίσης, κάτω από το καπό του συναντάμε, ένα καινούριο κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου σε εκδόσεις ισχύος 60 και 75 ίππων, ενώ η κατανάλωσή του ξεκινά από τα 4,5 λτ. /100 χλμ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου είναι μόλις 854 κιλά, ενώ η έκδοση Ecomotive (και με start/stop) έχει εκπομπές CO2 μόλις 96 γρ./χλμ και η κατανάλωση της συγκεκριμένης έκδοσης φτάνει μέχρι και τα 4,1 λτ./ 100 χλμ. Tέλος, η Seat έχει «προικίσει» το νέο της μοντέλο εκτός των άλλων και με την προαιρετική πανοραμική ηλιοροφή.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *