Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Abarth 695 Tributo Maserati στη Γενεύη

Η Abarth σε συνεργασία με μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου, τη Maserati, κατασκεύασε το εντυπωσιακό Abarth 695 Tributo Maserati.


Η Abarth αποκάλυψε αρκετά στοιχεία σχετικά με το νέο της δημιούργημα που κατασκευάστηκε μετά τη συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου, τη Maserati. Ο καρπός αυτής της συνεργασίας ονομάστηκε Abarth 695 Tributo Maserati και θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου στη Γενεύη το Μάρτιο. Ο «μικρός σκορπιός» θα έχει παραγωγή μόλις 499 μονάδες και θα είναι αποκλειστικά cabrio. Από μηχανικής άποψης, θα κρατήσει τον γνώριμο T-Jet 1,4 λτ. που θα αποδίδει 180 ίππους, ενώ θα συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Competizione με paddles στο τιμόνι.

Οι ζάντες φαίνονται αμέσως ότι είναι ιδέα της Maserati και είναι17 ίντσεςμε την ονομασία «Neptun». Επίσης, διακρίνονται τα μεγάλα Brembo φρένα (305 χλστ.) και οι τετραπίστονες δαγκάνες. Εντύπωση προκαλεί και το σύστημα «Record Monza» που ενσωματώνεται στην εξαγωγή και βελτιώνει τον ήχο που παράγεται από την εξάτμιση. Ακόμα μια στιλιστική πινελιά της Maserati είναι το ιδιαίτερο χρώμα του αμαξώματος που λέγεται «Pontevecchio Bordeaux», ενώ η μαλακή οροφή έχει βαφτεί σε γκρι απόχρωση. Το εσωτερικό του έχει αρκετά διακριτικά που υποδηλώνουν την έκδοσή του, καθώς και το συγκεκριμένο αριθμό παραγωγής του κάθε αυτοκινήτου.


Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *