Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μελλοντικά Audi - Με βήματα γεμάτα σιγουριά...


Η γερμανική φίρμα ετοιμάζει για το άμεσο ή και πιο μακρινό μέλλον μια σειρά από εξαιρετικά ενδιαφέροντα νέα μοντέλα. Iδιαίτερη έμφαση έχει δώσει η Audi στην εξέλιξη της επόμενης γενιάς του Α3. Φυσικά τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία της γερμανικής φίρμας.

Η αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη, κατασκοπευτική φωτογραφία του μικρομεσαίου μοντέλου δείχνει πως η νέα γενιά του Α3 θα υιοθετήσει στην εμφάνιση πολλά νέα και καινοτόμα στοιχεία, όπως άλλωστε το ίδιο θα συμβεί και στον τομέα της τεχνολογίας.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε πως πρόκειται για το «ωριμότερο» αλλά και για το πιο οικολογικό Α3 που έχουμε δει. Σχεδιαστικά, σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικά μοντέρνο αμάξωμα που συνδυάζει με τρόπο ιδανικό κόμπακτ διαστάσεις, premium ύφος και σημαντικά πιο δυναμικό στυλ σε σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Στο προσκήνιο τα μικρά τούρμπο
Στη βάση της γκάμας του Α1 θα δούμε τον νέο TFSI 1,2 λίτρων, με απόδοση 105 ίππων. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο 1,4 TFSI πιθανόν σε αναβαθμισμένη απόδοση 130 και 160 ίππων. Στους 2λιτρους, θα υπάρξει και πάλι ο 2,0 TFSI με απόδοση μεταξύ 210 και 250 ίππων, ενώ για το κορυφαίο S3, η ισχύς θα βρίσκεται και πάλι στους 265 ίππους. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι και η πρόθεση της Audi να φέρει ως στάνταρ σε όλα τα μοτέρ σύστημα Start&Stop, έτσι ώστε να εξασφαλίσει επιπλέον χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και περιορισμένη κατανάλωση. Ανάλογα εξελιγμένοι στο νέο Α3 θα είναι και οι diesel κινητήρες 1,6 και 2,0 λίτρων. Παρουσίαση τέλη 2012. Άγνωστο πότε ακριβώς θα λανσαριστεί.

Με μια ματιά...
- Νέα γενιά με περισσότερο δυναμική εμφάνιση
- Μόνο με κινητήρες τούρμπο από 105 έως 265 ίππους
- Με οικολογικές τεχνολογίες start/stop και ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *