Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμη και η στέισον βάγκον έκδοση του Chevrolet Cruze



Mε πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση και έντονες δόσεις πρακτικότητας, η στέισον βάγκον έκδοση αμαξώματος του Cruze έρχεται σύντομα για να ενισχύσει τη γκάμα του οικογενειακού Chevrolet.
Έχοντας ήδη διαγράψει πολύ θετική εμπορική πορεία, το Cruze αποκτά σταδιακά νέες προσθήκες στη γκάμα του που αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω το εμπορικό του προφίλ. Έτσι λοιπόν μετά το 4θυρο Cruze που γνωρίζουμε αλλά και το 5θυρο Cruze χατσμπακ που λανσαρίστηκε πρόσφατα, το οικογενειακό Chevrolet αναμένεται να αποκτήσει και στέισον βάγκον έκδοση αμαξώματος η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.
Aρχικά, το ενδιαφέρον μας εντοπίζεται τόσο στην αισθητική του αυτοκινήτου το οποίο δείχνει πολύ ενδιαφέρον και μοντέρνο, αντίθετα με ότι ισχύει με πολλά στέισον βάγκον που υστερούν κατά πολύ σε design.
Eπίσης, σε επίπεδο πρακτικότητας, η Chevrolet τονίζει πως το νέο της μοντέλο έχει χώρο αποσκευών 500 λίτρων, νούμερο το οποίο τριπλασιάζεται όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα.
Σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες του μήκους 4,59 μέτρων μοντέλου, η γκάμα του δεν πρόκειται να διαφέρει ουσιαστικά σε σχέση με αυτή που γνωρίζουμε ήδη, με μοτέρ βενζίνης 1,6 και 1,8 λίτρων αλλά και με ένα πολύ ενδιαφέρον diesel 1,7 λίτρων ισχύος 132 ίππων και με CO2 μόλις 119 γρ./χλμ.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *