Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Οι πρώτες εικόνες του Citroen Berlingo facelift


Ανανεωμένο τόσο σχεδιαστικά όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού είναι το Citroen Berlingo για το 2012 και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μέσα στο έτος θα λανσαριστεί και στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε η Citroen, το Berlingo έχει δεχθεί αρκετές αναβαθμίσεις για το 2012 που αφορούν τόσο στην σχεδίαση του όσο και σε θέματα εξοπλισμού και μηχανικών μερών.

Βελτιωμένη αισθητική
Αναφορικά με την σχεδίαση του αμαξώματος, το αναβαθμισμένο Berlingo έχει να επιδείξει νέο προφυλακτήρα και μάσκα, με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα καθώς και νέα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένους δείκτες αλλαγής πορείας και δυνατότητα τοποθέτησης «έξυπνω» φωτιστικών σωμάτων που ακολουθούν την κίνηση του τιμονιού.
Παράλληλα νέας σχεδίασης είναι και οι προβολείς ομίχλης που εδράζονται στα άκρα του προφυλακτήρα.
Στο εσωτερικό δεν έχουν αλλάξει και πολλά ωστόσο η γαλλική εταιρεία ανακοινώνει νέες επενδύσεις.


Διατηρούνται οι εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες
Οι μεγάλες δυνατότητες μεταφοράς φορτίου που το Berlingo έχει να επιδείξει θα εξακολουθήσουν να αποτελούν ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά.
Με ωφέλιμο όγκο έως και 4,1 κ.μ. και μεγάλο άνοιγμα τόσο για τις πλευρικές όσο και για την πίσω θύρα, το Berlingo προσφέρει την δυνατότητα μεταφοράς έως και δύο ευρωπαλετών στο εσωτερικό του.

Βελτιωμένος εξοπλισμός και οικολογικοί νέοι κινητήρες
Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό του, το ανανεωμένο Berlingo θα εφοδιάζεται πλέον με νέα στοιχεία όπως το «Grip Control» που συμβάλλει στην βελτίωση της πρόσφυσης των κινητηρίων τροχών. Στο εν λόγω σύστημα έχει ενσωματωθεί και το «Hill-Start Assist» που αναλαμβάνει την υποβοήθηση του οδηγού κατά την εκκίνηση σε σημεία όπου ο δρόμος έχει έντονη κλίση.
Πέραν όμως των εν λόγω συστημάτων, το ανανεωμένο Berlingo θα προσφέρει και τις επιλογές ενός βενζινοκινητήρα και τεσσάρων πετρελαιοκινητήρων που διακρίνονται για τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων τους (από 123 έως 164 g CO2/ km).
Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως σημαντική προσθήκη στα μηχανικά μέρη του Berlingo αποτελεί το αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων που ελέγχεται μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη στο ταμπλό και ειδικών επιλογέων εκατέρωθεν του τιμονιού για την εναλλαγή των σχέσεων.

Πηγή : autotritipro.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *