Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

WRC: Η Prodrive διαψεύδει!


Τις τελευταίες ημέρες, και με αφορμή δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, κυκλοφόρησε μία έντονη φημολογία, η οποία ήθελε την BMW Motorsport, να διακόπτει τη συνεργασία της με την Prodrive, μετά από προβλήματα που δημιουργήθηκαν αναφορικά με τον προϋπολογισμό της ομάδας για τη συμμετοχή των εργοστασιακών Mini JWC WRC. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες φήμες που ανέφεραν ότι οι πληροφορίες προέρχονται από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στη γερμανική εταιρία, έκαναν λόγο για ανακοινώσεις αύριο, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου! Τέλος, στο συγκεκριμένο άρθρο, γίνεται λόγος για άμεση εμπλοκή της BMW, η οποία και αναλάβει το πρόγραμμα του WRC εξ’ ολοκλήρου!

Όμως, ο επικεφαλής της Prodrive, Richard Taylor, διέψευσε αυτές τις φήμες, εκφράζοντας μάλιστα και την έκπληξη του! «Αυτό είναι κάτι που ακούω πρώτη φορά. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα σε καμία περίπτωση. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η ομάδα βρίσκεται καθοδόν για τη Σουηδία, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε και τις προκαθορισμένες δοκιμές εξέλιξης πριν τον αγώνα. Η Mini παραμένει πιστή στο πρόγραμμα της στο WRC, αλλά και στις ιδιωτικές ομάδες που υποστηρίζει. Αυτό που θέλουμε είναι να βλέπουμε τα JCW WRC στις ειδικές διαδρομές, και αυτό είναι που θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα στη Σουηδία».

Μπορεί ο Taylor να διαψεύδει αυτές τις φήμες, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα συμπληρώσουμε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Στην BMW υπάρχει προβληματισμός, από τη στιγμή που στο θεσμό θα εμπλακεί άμεσα και μάλιστα τεράστιο προϋπολογισμό στη διάθεση της η επίσης γερμανική VW. Αυτή η απειλή και η άμεση σύγκριση στις ειδικές διαδρομές είναι το στοιχείο που προβληματίζει τους ανθρώπους της BMW. Η γερμανική εταιρία είχε εγγυηθεί ότι θα χρηματοδοτήσει την ομολογκασιόν του αυτοκινήτου, την εξέλιξη του κινητήρα, με τον προϋπολογισμό να είναι ευθύνη της Prodrive. Όμως, επειδή η εξεύρεση ισχυρών χορηγών στάθηκε αδύνατη από την ομάδα του David Richards, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η βρετανική εταιρία ζήτησε από την BMW μεγαλύτερη οικονομική υποστήριξη, με αποτέλεσμα οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών να ψυχρανθούν και να ξεκινήσει η σειρά φημών που θέλουν την γερμανική εταιρία να αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το project. Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες, θα μπορέσουμε να μάθουμε αν η συγκεκριμένη φήμη έχει δόσεις αλήθειας ή όχι…

Πηγή : 4troxoi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *