Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μπάτον: «Ήταν μία εκπληκτική μέρα»


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, στο εναρκτήριο γκραν πρι της χρονιάς στους δρόμους του Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως το καλό αποτέλεσμα προκύπτει από τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει οι μηχανικοί της ομάδας, κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

«Όλοι όσοι βρίσκονται εδώ, γνωρίζουν ότι μία νίκη σημαίνει πολλά. Δουλέψαμε πολύ κατά τα διάρκεια του χειμώνα το δείξαμε στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά και με τη νίκη σήμερα. Οι μηχανικοί στις εγκαταστάσεις μας έκαναν πολύ καλή δουλειά για τον πρώτο αγώνα της σεζόν και αυτό μας βοήθησε να πιέσουμε περισσότερο κατά τη διάρκεια του αγώνα», ανέφερε ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Προς το τέλος του αγώνα, όταν πέφτει η θερμοκρασία είναι δύσκολο να διατηρήσεις τα ελαστικά ζεστά. Συνεπώς ήμασταν λίγο στο όριο, ωστόσο κατάφερα να διαχειριστώ σωστά τα ελαστικά και να εξοικονομήσω και καύσιμα, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.

Η ομάδα μου είπε να πιέσω όσο περισσότερο μπορούσα, μετά την έξοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας, το έκανα και είμαι χαρούμενος που είχα τον έλεγχο μέχρι το τέλος του αγώνα. Ήταν μία εντυπωσιακή ημέρα», συμπλήρωσε.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Μπάτον στην Αυστραλία.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *