Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ετοιμο για παραγωγή το C4 Aircross


Ιδιαίτερη σημασία έχει το C4 Aircross που παρουσιάστηκε στη Γενεύη, αφού εκτός από το ότι διαθέτει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα θα επιτρέψει στη Citroen να δραστηριοποιηθεί σε μια κατηγορία από την οποία ουσιαστικά απουσιάζει, αυτή των κομπακτ crossover.
Η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Mitsubishi και PSA Peugeot-Citroen μας φέρνει το νέο C4 Aircross από την πλευρά της Citroen. Τo νέο αυτό μικρομεσαίο SUV βασίζεται πάνω στο γνωστό μας Mitsubishi ASX φέροντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία των αυτοκινήτων της Citroen. Η σχεδίαση αυτή έχει πολλά κοινά στοιχεία με το αμάξωμα του C4 και έτσι, αναμένεται να μας δώσει ένα αρκετά μοντέρνο SUV.

Πλήρης γκάμα κινητήρων
Το νέο C4 Aircross διατεθεί σε εκδόσεις με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς. Οι δεύτερες φέρουν αυτόματο σύστημα τετρακίνησης, κατ’ επιλογή του οδηγού (με διακόπτη στην κονσόλα). Στους κινητήρες, από την πλευρά των diesel συναντάμε μοτέρ 1,6 λίτρων με 112 PS και 1,8 λίτρων με 150 PS, με τον πρώτο να είναι της PSA και τον δεύτερο της Mitsubishi. Στους βενζινοκινητήρες, υπάρχει η επιλογή για μοτέρ 1,6 λίτρων με 116 ίππους και 2,0 λίτρων με 150 άλογα.
 
Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *