Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Το νέο D-Max έφτασε στην Ευρώπη


Από την αγορά της Μ. Βρετανίας ξεκινά προς το παρόν η εμπορική πορεία της νέας γενιάς του Isuzu D-Max και στην γηραιά ήπειρο. Η τιμή του νέου Pick-Up στη Μ. Βρετανία ξεκινά από τα 17.500 ευρώ.

Από την αγορά της Μ. Βρετανίας ξεκινά η εμπορική πορεία της νέας γενιάς του Isuzu D-Max στις διάφορες αγορές της ΕΕ.

Το νέο ιαπωνικό μοντέλο με τη σαφέστατα ανανεωμένη αισθητική, ανακοινώθηκε πως θα είναι διαθέσιμο με τρεις εκδόσεις αμαξώματος (μονή, επιμηκημένη και διπλή καμπίνα) με το κόστος αγοράς του για το Η. Βασίλειο να κυμαίνεται από τα 17.500- 26.000 ευρώ περίπου.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ως στάνταρτ στον εξοπλισμό της βασικής Single Cab έκδοσης του οχήματος θα περιλαμβάνονται στοιχεία όπως ο κλιματισμός, τα ηλεκτρικά παράθυρα καθώς και μετωπικοί αλλά και πλευρικοί (τύπου κουρτίνας) αερόσακοι.

Ολοκληρώνοντας αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το νέο Isuzu D-Max θα προσφέρεται με έναν υπερσύγχρονο πετρελαιοκινητήρα 2,5 λτ. με διπλό υπερσυμπιεστή που αποδίδει μέγιστη ισχύ 163 ίππων και ροπή 400 Nm από τις 1.400 σ.α.λ. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο συνεργάζεται με ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων ή εναλλακτικά με ένα αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Πηγή : autotritipro.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *