Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μεγάλο event θα αναδείξει το νικητή ενός Mini Cooper Cabrio


Την ευκαιρία να κερδίσουν ένα  Mini Cooper Cabrio , θα έχουν οι 5 παίκτες που θα συμμετάσχουν στη 2η και τελευταία φάση του online διαγωνισμού «Parking Game» που διοργάνωσε η Anytime. Ένα μεγάλο event, το οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν, θα αναδείξει τον καλύτερο.

Το Δεκέμβριο 2011 η Anytime, από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, www.facebook.com/anytimeonline, διοργάνωσε έναν online διαγωνισμό, όπου οι συμμετέχοντες καλούνταν να παίξουν ένα Parking Game. Στο παιχνίδι αυτό έπρεπε να παρκάρουν ένα αυτοκίνητο της επιλογής τους σε καθορισμένες θέσεις, στον καλύτερο δυνατό χρόνο και με το λιγότερο ποσοστό «ζημιών».

Τώρα, εκείνοι που προκρίθηκαν πρόκειται να διαγωνιστούν live στο παρκάρισμα, σταθμεύοντας ένα αυτοκίνητο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με δύο διαφορετικές πίστες. Ο νικητής θα κερδίσει ένα Mini Cooper Cabrio, ασφαλισμένο από την Anytime στο πρόγραμμα auto:value.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν δώρα.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Golden Hall, το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ., με ευχάριστες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος και μουσική θα παίζει η DJ Εύα Θεοτοκάτου.

Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Anytime, την 1η Direct ασφάλιση στην Ελλάδα.

Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *