Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Φθηνότερο το Aprilia Scarabeo


Σε μια νέα προσφορά για το Scarabeo 300 προχωρά η Aprilia Hellas, μειώνοντας την τιμή του κατά 360 ευρώ. Το μοναδικής αισθητικής ιταλικό scooter κοστίζει πλέον 3.690 ευρώ!
Το Scarabeo είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό scooter, είναι το scooter που συνδυάζει την οδηγική απόλαυση και την ευελιξία στην κίνηση στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Ο ισχυρός, τεχνολογικά προηγμένος αλλά ταυτόχρονα φιλικός προς το περιβάλλον κινητήρας, το ισορροπημένο πλαίσιο και το μοναδικό του στυλ, καθιστούν το Scarabeo μια μοναδική, αλλά και ιδιαιτέρως πρακτική πρόταση στην κατηγορία.

Το Scarabeo 300 συνδυάζει άψογα την κλασσική σχεδίαση με τις μοντέρνες γραμμές, με έναν τρόπο που το καθιστά μοναδικό, όσον αφορά στην αισθητική του. Η ρετρό σχεδίαση, με την απουσία γωνιών και αιχμηρών στοιχείων, συνδυάζεται άψογα με μοντέρνες πινελιές. Ο χαρακτηριστικό μπροστινός προβολέας έχει γίνει συνώνυμος του ονόματος Scarabeo και η συνολική αισθητική του scooter έχει καταφέρει να θεωρείται ήδη κλασική.

Εκτός της αισθητικής του, το Scarabeo 300 ξεχωρίζει και σε άλλους τομείς. Το scooter της Aprilia διαθέτει επίσης επιδόσεις και προσφέρει υψηλά επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. Ο Quasar των 278 κ.εκ. του χαρίζει αυξημένη ροπή και επιδόσεις σε όλο το φάσμα των στροφών λειτουργίας. Επιπλέον, είναι άνετο, αλλά και ευρύχωρο και η δυνατότητα μεταφοράς κράνους και άλλων αντικειμένων διευκολύνουν στην καθημερινή μετακίνηση.

Κομψό, σπορ και με έντονο χαρακτήρα το Scarabeo 300 και σε νέα ασυναγώνιστη τιμή θα γίνει σίγουρα ο καθημερινός σας σύμμαχος σε ό,τι αφορά στην οικονομία και στην ευελιξία στην κίνηση της πόλης. Αποκτήστε, λοιπόν, το Scarabeo 300 με 3.690 ευρώ προτού τα περιορισμένα κομμάτια της προσφοράς εξαντληθούν. Και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τα προνόμια της Aprilia στο δίκτυο αντιπροσώπων και στην επίσημη ιστοσελίδα: www.aprilia.com.gr.

Πηγή : mototriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *