Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Εγγυήσεις για το Μπαχρέιν


Την πεποίθησή του πως τίποτα δεν θα συμβεί στο γκραν πρι του Μπαχρέιν, εξέφρασε ο πρόεδρος της πίστας, Σαγιέντ Αρ Αλζαγιάνι. Ο ισχυρός άνδρας τόνισε πως η απόφαση να πραγματοποιηθεί το γκραν πρι δεν πάρθηκε στην τύχη, ενώ ανέφερε πως μπορεί να εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

«Είμαστε στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 για εφτά χρόνια και θα είμαστε για πολλά περισσότερα. Δεν παίρνουμε μία απόφαση στην τύχη, όλα είναι υπολογισμένα, έχουμε ζυγίσει τα δεδομένα και είμαστε σίγουροι πως το γκραν πρι θα πραγματοποιηθεί με επιτυχία. 


Δεν νομίζω πως θα συμβεί τίποτα. Δεν βλέπω γιατί να συμβεί κάτι φέτος, που δεν έχει συμβεί τα προηγούμενα. Δεν βλέπω κανένα όφελος για κάποιον να επιτεθεί στις ομάδες ή σε κάποιον άλλον», ήταν τα λόγια του προέδρου του της πίστας, για να συμπληρώσει στη συνέχεια. 


«Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο. Θέλετε να μου πείτε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο; Με αυτή τη λογική θα πρέπει να τους αναβάλουμε; Ανόητοι υπάρχουν παντού στον κόσμο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθόμαστε σπίτι μας για να προσέχουμε; 


Συνεπώς, το γκραν πρι θα πραγματοποιηθεί και νομίζω πως θα έχουμε έναν καλό αγώνα. Ακόμη, μπορώ να διαβεβαιώσω όσους είναι διστακτικοί πως θα αλλάξουν άποψη, την πρώτη ημέρα που θα έρθουν στο Μπαχρέιν», ανέφερε.

Η ένταση που επικρατεί στο Μπαχρέιν τον τελευταίο χρόνο, ανάγκασε τη FIA πέρυσι να ακυρώσει το γκραν πρι, ενώ και φέτος οι ομάδες δείχνουν διστακτικές. Ωστόσο, έχουν αποφασίσει ο αγώνας να πραγματοποιηθεί (20-22/4), ύστερα από τις εγγυήσεις των αρμόδιων.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *