Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

H Mustang της Microsoft



Η Microsoft κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο εξοπλισμένο με όλη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στοχεύοντας μελλοντικά στον σχεδιασμό πανομοιότυπων τεχνολογιών από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.
Η Microsoft σε συνεργασία με την West Coast Customs παρουσίασαν μια νέα Mustang, με εμφάνιση που σε παραπέμπει στο μοντέλο του 1967, η οποία εξοπλίζεται με τα τελευταία συστήματα τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου έχουν τοποθετηθεί αισθητήρες κίνησης που μπορούν και ανιχνεύουν πεζούς ή εμπόδια σε μεγάλη απόσταση, ενώ υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς κάθε στιγμή τι συμβαίνει στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου μέσω ενός smartphone. Στο εσωτερικό του έχουν τοποθετηθεί δύο ταμπλέτες με λειτουργικό Windows 8 με το ένα να απεικονίζει τις ανάλογες ενδείξεις που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, ενώ το άλλο βοηθάει να μην «πλήττει» ο συνοδηγός, αφού έχει τη δυνατότητα να σερφάρει στο διαδύκτιο. Τέλος, για τους πίσω επιβάτες έχει τοποθετηθεί μια οθόνη συνδεδεμένη με ένα XBOX 360 για την ψυχαγωγία τους.


Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *