Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

WRC Πορτογαλίας – Nικητής ο Hirvonen με Citroen


To Rally Πορτογαλίας εξελίχθηκε πολύ θετικά για τη Citroen και τον Mikko Hirvonen, αφού μετά από εξαιρετική εμφάνιση ο Φινλανδός κατέκτησε την 1η θέση του βάθρου.
Ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση άφησε στους φίλους και στους ανθρώπους της Citroen το Rally Πορτογαλλίας, αφού ο οδηγός της Mikko Hirvonen με συνοδηγό τον Jarmo Lehtinen κατέκτησαν την 1η θέση του δύσκολου και αρκετά σκληρού αυτού αγώνα. Αυτή είναι η 15η νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally (WRC) για τον Φινλανδό ο οποίος βρίσκεται πλέον 9 βαθμούς μπροστά από τον «ομόσταυλο» του Sebastien Loeb στην κούρσα για την ανάδειξη του πρωταθλητή οδηγού. Ο Hirvonen πήρε την πρωτοπορία ήδη από τη 2η ειδική διαδρομή της Παρασκευής διατηρώντας την μέχρι το τέλος του αγώνα.
«Είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ανακουφισμένος γιατί αυτό ήταν ένα πολύ δύσκολο rally» δήλωσε ο έμπειρος οδηγός αναφερόμενος και στην έντονη βροχόπτωση της Κυριακής και τελευταίας μέρας του αγώνα που έκανε τη ζωή πολύ δύσκολη στους συμμετέχοντες.

Στη δεύτερη θέση της γενικής και με διαφορά 1:51,8 από τον Hirvonen συναντάμε τον M. Ostberg με το Fiesta RS WRC της Adapta World Rally Team o οποίος ξεπέρεσε ένα τεχνικό πρόβλημα με κάποιον κύλινδρο στον κινητήρα του για οδηγήσει στη συνέχεια υποδειγματικά. Η 3η θέση ανήκει στον πολύ φιλόδοξο 21χρονο E.Novikov ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις δυνατότητες του Ford Fiesta RS WRC που οδηγεί για να δει για πρώτη φορά το όνομά του στους διακριθέντες ενός αγώνα του WRC.

H συνέχεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally (WRC) θα δοθεί στις 27 Απριλίου στην Αργεντινή.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *