Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

SEAT Toledo Reload!


Στο 4ο sequel της ταινίας «Toledo», η SEAT επιστρέφει στην επιτυχημένη σεντάν συνταγή του παρελθόντος, ετοιμάζοντας να μας παρουσιάσει ένα άκρως ενδιαφέρον 4θυρο μικρομεσαίο.
Το Toledo επανακάμπτει μετά από μια 3ετία στην αγορά, με τη SEAT να έχει προγραμματίσει το λανσάρισμά του για τα τέλη του 2012. Και πλέον, το νέο Toledo 4ης γενιάς θα επανέλθει στον ορθολογισμό του παραδοσιακού σεντάν αμαξώματος της 1ης και 2ης γενιάς του, ώστε να τέρψει τους μάλλον συντηρητικούς θιασώτες της κατηγορίας. Και πέρα από αυτό, επιπλέον ώθηση θα του δώσει η αποκλειστική διάθεση με TSI κινητήρες βενζίνης, εκτός βέβαια των diesel, ενώ το ευρύχωρο πορτ-μπαγκάζ θα είναι ένα ακόμη από τα ατού του.

Ελκυστικό αμάξωμα 4θυρου σεντάν
Το 4ης γενιάς SEAT Toledo «γυρνάει» λοιπόν στα παραδοσιακά σεντάν αμαξώματα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι μοντέρνο και κυρίως, ελκυστικό. Όπως λοιπόν μπορείτε να δείτε στη νέα, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική μας φωτογραφία, το επόμενο Toledo θα αποκτήσει ένα συμμετρικό αμάξωμα, με όμορφα φωτιστικά, αρκετές νευρώσεις στα πλαϊνά και το καπό, αλλά και τονισμένους εμπρόσθιους και πίσω «ώμους», που θα συμβάλλουν στο δυναμισμό του. Από πλευράς διαστάσεων, με μήκος στα 4,48 μέτρα και μεταξόνιο 2,6 μέτρων, το Toledo θα βρεθεί στο μέσο όρο της κατηγορίας. Στους χώρους, το πορτ-μπαγκάζ θα έχει μεγάλη χωρητικότητα 500 λίτρων, ενώ σε πολύ καλά επίπεδα αναμένονται και αυτοί για τους επιβάτες.


Οι TSI στο προσκήνιο…
Για πρώτη φορά σε Toledo, οι TSI βενζινοκινητήρες μικρού κυβισμού αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους και να κερδίσουν την περισσότερη προτίμηση του κοινού. Αναμένεται να δούμε λοιπόν, τόσο το μικρότερο 1,2 TSΙ, ίσως και στην πιο «light» εκδοχή των 85 ίππων εκτός από αυτή των 105, όσο φυσικά και τον 1,4 TSI. Στο πεδίο των diesel, ο 1,6 TDI θα είναι παρόν, προσφέροντας και πάλι κάτω από 100 γρ./χλμ. εκπομπών CO2, ειδικά στις πιο οικολογικές του εκδοχές (E-Ecomotive).

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *