Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Το πρώτο μικρό SUV της Volkswagen


Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των compact SUV αναμένεται να πάρει φωτιά τα επόμενα χρόνια, με το… νεοσύλλεκτο VW Polo SUV να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μάχη στη δημοφιλή αυτή κατηγορία!

Με μια ματιά

Το πρώτο μικρό SUV της VW
Σχεδίαση κοινή με το επόμενο Tiguan
Ανανεωμένη γκάμα TSI και TDI
Παρουσίαση το 2014

Είναι δεδομένο ότι, η VW θα επεκτείνει τις επιλογές στη μικρή κατηγορία, όχι μόνο για λόγους ζήτησης από το κοινό, αλλά και γιατί πρέπει να μειώνει συνεχώς το μέσο όρο των ρύπων των αυτοκινήτων της. Αυτό, το έχουμε δει ήδη με το λανσάρισμα του νέου Up!, το οποίο θα ακολουθηθεί από μια σειρά νέων εκδόσεων, που θα δημιουργήσει μια νέα οικογένεια μίνι μοντέλων. Αλλά και στη μικρή κατηγορία, η VW σχεδιάζει μια νέα προϊοντική επίθεση, με επιπλέον εκδοχές αμαξώματος του δημοφιλούς VW Polo. Και υπό αυτό το πρίσμα, φτάνει σιγά-σιγά η στιγμή για το λανσάρισμα της πρώτης έκδοσης SUV στην ιστορία του Polo, αλλά και παράλληλα, του πρώτου μικρού SUV σε ολόκληρη την πορεία της VW. Το νέο μοντέλο που αναμένεται το 2014, θα βασίσει την ύπαρξή του πάνω στην επόμενη, δεύτερη γενιά του VW Tiguan και ήδη, εμείς, μέσω των κατασκόπων μας, σας αποκαλύπτουμε το ποιόν του.

Ένα Tiguan σε σμίκρυνση!

Το πρώτο Polo SUV στην ιστορία θα λάβει μια αρκετά σοβαρή και επιβλητική σχεδίαση, παρά τις compact διαστάσεις του. Η αιτία για αυτό πρέπει να αναζητηθεί στην υιοθέτηση των ίδιων σχεδιαστικών γραμμών με αυτές του επόμενου VW Tiguan, όπου θα υπάρχουν περισσότερες από ποτέ γωνίες και αρκετές νευρώσεις. Ένα ακόμη στοιχείο επιβλητικότητας είναι το υψηλό καπό, με τα τετραγωνισμένα φωτιστικά (με λαμπτήρες LED) και τις οριζόντιες γρίλιες της μάσκας. Στο μηχανικό και τεχνικό κομμάτι, παρότι είναι νωρίς ακόμη να γνωρίζουμε περισσότερα, το σίγουρο είναι ότι, η γκάμα των κινητήρων του Polo SUV θα διαθέτει αναβαθμισμένες εκδοχές των TSI και TDI κινητήρων μικρού κυβισμού της μάρκας, με χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές CO2 από σήμερα.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *