Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Επιστρέφει ο Colin Edwards και θα αγωνιστεί στην Καταλoνία

Γράφει ο Θανάσης Χούντρας για το newsbeast.gr


Είναι περίεργο, ε; Να δηλώνει κάποιος ότι είναι έτοιμος μόνον κατά 90% και ωστόσο να θεωρείται ικανός να αγωνιστεί στα MotoGP. Αυτό και μόνο αποκαλύπτει την υπεράνθρωπη φυσική κατάσταση των κορυφαίων αναβατών μοτοσυκλέτας.

Αναφερόμαστε στον Colin Edwards, τον Αμερικανό που επιστρέφει στους αγώνες μετά την επέμβαση στην αριστερή του κλείδα, την οποία έσπασε στις 5 Μαΐου για τέταρτη φορά στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του πορτογαλικού GP.

Η αποθεραπεία του κατάγματος πήγε κατ' ευχήν, και την περασμένη βδομάδα αφαιρέθηκαν τα ράμματα, οπότε ανέκτησε τελείως την κίνηση του αριστερού του χεριού.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω, αν και ακόμα δεν είμαι στο 100%. Μάλιστα σκέφτηκα για λίγο να εξασκηθώ στη σχολή οδήγησης που υπάρχει εδώ στην πίστα το περασμένο σαββατοκύριακο, στο τέλος όμως αποφάσισα να αφήσω το χέρι ήρεμο για λίγες μέρες ακόμα.»

«Έβγαλα τα ράμματα την περασμένη εβδομάδα και τις τελευταίες μέρες κολυμπάω πολύ. Νιώθω το χέρι μου πολύ καλά και δεν πονάω. Θα έλεγα ότι αυτήν τη στιγμή είμαι στο 90% της φυσικής μου κατάστασης. Ανυπομονώ για το σαββατοκύριακο».

Η ομάδα του NGM Mobile Forward Racing περιμένει πώς και πώς τον Τεξανό για να συνεχίσει την εξέλιξη της πρωτότυπης CRT. Ο προσωρινός αντικαταστάτης του Chris Vermuelen δοκίμασε ένα νέο πακέτο ηλεκτρονικών στο βρεγμένο γαλλικό GP και τώρα είναι καθήκον του Colin να προχωρήσει στην βελτίωσή του, ώστε να ξαναβρεί την καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας που είχε στο Κατάρ.



Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *