Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Porsche 918 Spyder martini racing


Για τους λάτρεις της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Porsche επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη, καθώς προχώρησε σε συμφωνία με τη Martini για να βάψει στα… χρώματα του πολέμου την 918.

Το νέο supercar της Porsche είναι προγραμματισμένο να βγει στις αγορές στα τέλη του 2013. Παρόλα αυτά η γερμανική εταιρία βρίσκει λόγους να το επαναφέρει στην επικαιρότητα. Στην προκειμένη περίπτωση, σύναψε μία συμφωνία με τη Martini, για να χρησιμοποιεί τα λογότυπά της, ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν. Ήδη κυκλοφορούσαν μερικά πρωτότυπα βαμμένα στα… χρώματα του πολέμου για να προκαλέσουν, πλέον όμως αυτό είναι επίσημο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως φόρος τιμής στη συνεργασία των 2 εταιριών, καθώς με τα χρώματα της Martini η Porsche αγωνιζόταν σε αρκετούς αγώνες, σημειώνοντας νίκες και γράφοντας μερικές από τις ενδοξότερες σελίδες της ιστορίας της. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την πρώτη νίκη των θρυλικών 917 στο Le Mans του 1971. Το συγκεκριμένο αγωνιστικό θεωρείται, κατά πολλούς, το κορυφαίο που βγήκε ποτέ, χάρη στο πρωτοποριακό τεχνολογικό του υπόβαθρο. Εμφανής είναι η αριθμητική του -και μόνο- σχέση με την 918, με την οποία οι μηχανικοί της Porsche θέλησαν να δηλώσουν ότι δημιούργησαν πάλι ένα τεχνολογικό θαύμα. Όσο για το χρωματισμό Martini Racing θα διατίθεται προαιρετικά στις 918 και θα αφορά μόνο την εξωτερική εμφάνιση. Δεν θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες και άλλες πινελιές στο εσωτερικό.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *