Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ford EcoSport μικρό SUV


Είναι πλέον επίσημο. Η Ford ανακοίνωσε στην ειδική εκδήλωση «Go Further» πως θα λανσάρει ένα μικρό SUV στην ευρωπαϊκή αγορά, κόντρα σε μοντέλα όπως τα Dacia Duster, Suzuki SX4, Fiat Sedici, αλλά και τα Opel Mokka και Chevrolet Trax που παρουσιάζονται στο Παρίσι 2012.

Το EcoSport θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τους επόμενους 18 μήνες, σε μια κατηγορία που αναμένεται να διπλασιαστεί σε όγκο πωλήσεων την επόμενη πενταετία.

Το μικρό SUV της Ford βασίζεται στην πλατφόρμα των Fiesta και B-MAX και εντυπωσιάζει με την επιβλητική του εμφάνιση, ενώ άσο στο μανίκι του θα αποτελέσει ο 1.00άρης Ecoboost που αναμένεται να αποδίδει 120 PS και 170 Nm, εκπέμποντας CO2 λιγότερο από 140 g/km κατά μέσο όρο.

Σχεδιαστικά ξεχωρίζουν η τεράστια εισαγωγή αέρα του εμπρός προφυλακτήρα και τα όμορφα φώτα εμπρός και πίσω.

Τον απαραίτητο περιπετειώδη τόνο δίνουν οι πλαστικές μαύρες επενδύσεις, οι μπάρες οροφής και η ρεζέρβα που αναρτάται στην πίσω πόρτα.

Ακόμη, θα εφοδιάζεται με σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC, που αφενός επιτρέπει στους επιβάτες να ενεργοποιούν φωνητικά τηλεφωνικές κλήσεις και να επιλέγουν μουσική από συσκευές συνδεδεμένες μέσω Bluetooth ή USB, αφετέρου περιλαμβάνει Emergency Assistance, που συνδέει απευθείας τους επιβάτες του αυτοκινήτου με τοπικές υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης μετά από ένα ατύχημα.


Πηγή : gocar.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *