Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Porsche Boxster S στο εργοστάσιο της VW


Η πρώτη Porsche Boxster που παράγεται από το εργοστάσιο της VW στο Osnabruck, είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται για μια κόκκινη Boxster S, με μαύρη υφασμάτινη οροφή και είναι η αρχή μιας νέας σελίδας για το εργοστάσιο του γερμανικού κολοσσού.
Από τη συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής, που λειτουργεί από τη δεκαετία του 60, έχουν βγει στο παρελθόν, τόσο η 914, όσο και η 968, ενώ τα τελευταία χρόνια παράγεται το Golf Cabriolet. Η μαζική παραγωγή των μοντέλων της Porsche θα συνεχιστεί από το κεντρικό της εργοστάσιο, στο Zuffenhausen της Στουτγάρδης, ωστόσο ένας μικρός αριθμός αυτοκινήτων θα κατασκευάζεται στο Osnabruck. Η κόκκινη Boxster S, που προορίζεται για πελάτη της Porsche από τη Βαυαρία, είναι η αρχή και οι Γερμανοί το γιόρτασαν δεόντως, σε ειδική εκδήλωση, όπου έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος του ΔΣ της Volkswagen, Martin Winterkorn, ο ομόλογός του της Porsche, Matias Muller.

«Το σημείο-κλειδί για την απόφαση αυτή ήταν η εξειδίκευση του εργατικού δυναμικού στο εργοστάσιο της Volkswagen. Αντιλαμβανόμαστε το ίδιο την ποιότητα και τα sport μοντέλα μας βρίσκονται σε καλά χέρια», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Porsche, Matias Muller.



Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *