Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Nissan Extrem concept


Με τις τόσες παραλλαγές των SUV και crossover οχημάτων που έχουμε δει, καθώς και με το διαφορετικό χαρακτήρα και τον προορισμό τους, όλοι οι φίλοι του αυτοκινήτου έχουμε αρχίσει να μπερδευόμαστε.

Η Nissan φρόντισε να συμβάλει σε αυτό με τη σειρά της, με την παρουσίαση στην 27η διεθνή έκθεση του Σάο Πάολο ενός δίθυρου compact sport SUV 2+2 θέσεων για την πόλη, που ακούει στο όνομα «Extrem».

Το σίγουρο βέβαια είναι ότι όλα αυτά, κάτι νέο θα γεννήσουν και μια μέρα μια καινούργια έξυπνη ιδέα θα επιβληθεί και θα επικρατήσει.

Επιστρέφοντας στο Extrem θα πρέπει να τονιστεί ότι σχεδιάστηκε ειδικά για τη Bραζιλία, εξ ου και ο εξωτικός χρωματισμός Solar Cortex, γεγονός που αποδεικνύει ακόμη μια φορά πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν πλέον αποκτήσει αγορές, για τις οποίες η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία κάποτε αδιαφορούσε ή τις έβλεπε ως παρένθετες.


Μέχρι τις 4 Νοεμβρίου λοιπόν, οι επισκέπτες θα βλέπουν στο Σάο Πάολο το αυτοκίνητο που σχεδίασε η Nissan Design America στο San Diego της California, το οποίο φέρει τον 1.6 λίτρων κινητήρα DIG-T, μπολιασμένο και με τεχνολογία από το DeltaWing που είδαμε φέτος στο Le Mans.

Το Extrem θα μπορούσε να προσφέρεται τόσο με τετρακίνηση, όσο και προσθιοκίνητο.



Το ιαπωνικό concept σίγουρα προαναγγέλλει ένα μελλοντικό μοντέλο παραγωγής, που θα κατασκευάζεται από το πρώτο εξάμηνο του 2014 στο εντελώς νέο εργοστάσιο της εταιρείας, στο Resende της πολιτείας του Rio de Janeiro.

Στην πλήρη της δυναμικότητα, αυτή η νέα κατασκευαστική μονάδα θα φθάνει τις 200.000 μονάδες σε ετήσια βάση.

Διαστάσεις

Μήκος: 3.850 χλστ.
Πλάτος: 1.765 χλστ.
Ύψος: 1.530 χλστ.
Μεταξόνιο: 2.450 χλστ.


Πηγή : 4troxoi.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *