Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πληρωμή τελών με άδεια κυκλοφορίας και ΑΦΜ


Χωρίς τα ειδοποιητήρια, αλλά μόνο με την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και τον ΑΦΜ τους μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν από σήμερα στις τράπεζες τα τέλη κυκλοφορίας του 2013.

Σύμφωνα με τα τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέχρι σήμερα έχουν τυπωθεί περίπου 1.400.000 ειδοποιητήρια πληρωμής τελών κυκλοφορίας μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της ΓΓΠΣ. Τα τέλη εξοφλούνται έως τις 31 Δεκεμβρίου και δεν παραλαμβάνονται αυτοκόλλητα σήματα. Η προθεσμία εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ με την καταβολή της οφειλής οι τράπεζες θα δίνουν στον πολίτη αποδεικτικό πληρωμής το οποίο αντικαθιστά το αυτοκόλλητο σήμα των τελών κυκλοφορίας.

Για την πληρωμή των τελών οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στα ΕΛΤΑ και στις τράπεζες: Γενική, Εθνική, Νέα Proton, Πειραιώς, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αlpha Bank, Bank of Cyprus, Eurobank, Πρώτη Επιχειρηματική Τράπεζα, Marfin Egnatia Bank, Millennium Bank, PROBANK. Επίσης η πληρωμή των τελών μπορεί να γίνει είτε μέσω ATM ή web-banking.

Στην Εφορία θα πρέπει να απευθυνθούν μόνο όσοι δεν έχουν λάβει ακόμη την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, επομένως δεν έχει ενημερωθεί η βάση δεδομένων της ΓΓΠΣ, ή για οποιονδήποτε άλλον λόγο δεν βρίσκουν στο αρχείο της ΓΓΠΣ τα στοιχεία του οχήματός τους ή όταν έχουν αφαιρεθεί τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, με πράξη αστυνομικής Αρχής, λόγω οφειλής τελών κυκλοφορίας.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *