Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Οι πρώτες εικόνες της BMW M6


Αρκετές εβδομάδες πριν από την επίσημη, διαδικτυακή, παρουσίαση του μοντέλου, διέρρευσαν ορισμένες φωτογραφίες της νέας, ισχυρότερης έκδοσης της BMW Σειράς 6.

Οι φωτογραφίες αυτές απεικονίζουν ως επί το πλείστον ορισμένα σημεία του αυτοκινήτου, πέρα από μία που προβάλλει όλο το μπροστινό του μέρος. Ως εκ τούτου δύσκολα μπορεί να καταλήξει κανείς αν όντως «διέρρευσαν» από κάποιους που βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφήσουν τη νέα BMW M6 ή από την ίδια την εταιρία, που επέλεξε το συγκεκριμένο τρόπο για να δώσει μία πρώτη γεύση του επερχόμενου μοντέλου της.

Επίσημα, η Μ6 θα παρουσιαστεί online στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε κοινό θα την κάνει στις αρχές της νέας χρονιάς, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Η κορυφαία έκδοση της Σειράς 6, πέρα από τα σχετικά λογότυπα «Μ», διαθέτει πιο μυώδες αμάξωμα και προφυλακτήρες, οροφή από ανθρακονήματα, 4 εξατμίσεις πίσω και τροχούς 20 ιντσών. Όσο για τον κινητήρα με τον οποίο θα εφοδιάζεται, είναι ένας V8, 4,4 λίτρων με 553 ίππους και 680 Nm ροπής.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *