Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Πρώτο τεστ για το 208 TYPE R5!


Τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Peugeot παρουσίασε μεταξύ άλλων το -αγωνιστικών προδιαγραφών- 208 TYPE R5, το οποίο ήδη βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης.
H Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες, από τα τεστ εξέλιξης του 208 TYPE R5, που ουσιαστικά αντικαθιστά το 207 Super 2000 και, πλέον, πληροί τις αγωνιστικές προδιαγραφές της FIA. Οι δοκιμές, διάρκειας τεσσάρων ημερών, πραγματοποιήθηκαν στη νοτιοανατολική Γαλλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Riboux, με πλήρωμα τους Bryan Bouffier/Xavier Panseri.

"Αυτός ο πρώτος γύρος, αποτελεί καθοριστικό σημείο για εμάς. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, μέχρι να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Συνολικά θα ξεπεράσουμε τα 10.000 χιλιόμετρα δοκιμών σε χώμα και άσφαλτο, μέχρι να ξεκινήσουμε να πουλάμε το αυτοκίνητο", τόνισε ο Alexis Avril, technical manager της Peugeot. To 208 TYPE R5 εφοδιάζεται με έναν 4κύλινδρο turbo κινητήρα 280 ίππων και 400Nm ροπής και είναι 40 κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του. Το αυτοκίνητο έχει μήκος 3,962 χιλιοστά, πλάτος 1.820 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.560 χιλιοστά και όλη η φροντίδα, φέρει την υπογραφή του αγωνιστικού τμήματος της Peugeot.


Πηγή: autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *