Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Νέα ειδική έκδοση για τη Lotus Evora


Η Lotus παρουσίασε μια νέα έκδοση της Evora, με την ονομασία Sports Racer, η οποία έχει αρκετές στιλιστικές διαφορές στην εξωτερική εμφάνιση, που την κάνουν να ξεχωρίζει.
Η Lotus ανακοίνωσε μια πιο ακριβή έκδοση της γνωστής Evora, τη Sports Racer, η οποία θα διατίθεται στην απλή και την υπερτροφοδοτούμενη S με την τιμή της να ξεκινάει από 71.719 ευρώ. Οι εξωτερικές διαφορές σε σχέση με τις απλές εκδόσεις είναι το μαύρο γυαλιστερό χρώμα που έχει τοποθετηθεί στον εμπρός προφυλακτήρα, στα πλαϊνά μαρσπιέ και στον διαχύτη. Επίσης, το ίδιο γυαλιστερό χρώμα διαθέτουν και οι νέοι τροχοί της Evora Sports Racer, ενώ οι δαγκάνες των φρένων μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να τις παραγγείλει σε μαύρο ή κόκκινη χρώμα. Ακόμα, η χρωματική παλέτα για τη νέα ακριβή έκδοση περιορίζεται σε 3 αποχρώσεις: την κόκκινη, την μπλε και την λευκή.

Στο εσωτερικό του δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές. Το σαλόνι είναι επενδυμένο με μαύρο δέρμα με κόκκινες ραφές ή μπορεί να παραγγελθεί με τον αντίστροφο χρωματισμό. Αυτό που κάνει όμως την ακριβή έκδοση να διαφέρει είναι ότι υπάρχει μια χαρτογράφηση πιο σπορτίφ, η οποία επιτρέπει να ανεβάσει το ηλεκτρονικό όριο τελικής ταχύτητας του σπορ αυτοκινήτου, ενώ μπορεί ταυτόχρονα να βελτιώσει την απόκριση του δεξιού πεντάλ (γκάζι). Η τιμή του ξεκινάει από τα 71.719 ευρώ, ενώ η υπετροφοδοτούμενη Evora Sports Racer θα φτάνει τα 81.086 ευρώ.


Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *