Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«Πράσινο» για την Porsche Pajun


O CEO της Porsche, Matthias Mueller, επιβεβαίωσε ότι μέσα στην επόμενη 5ετία, η φίρμα από τη Στουτγάρδη, θα λανσάρει τέσσερα νέα μοντέλα, εκ των οποίων ένα από τα πιο σημαντικά αναμένεται να είναι η Pajun!
Η Panamera Junior, από όπου προκύπτει και η ονομασία (Pa-jun), προγραμματίζεται να λανσαριστεί στα τέλη του 2016 με αρχές του 2017. Σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα βασίζεται στην πλατφόρμα MSB της εταιρίας και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, πεντάθυρη hatchback και shooting brake, με το εντυπωσιακό πρωτότυπο Panamera Sport Turismo Concept, που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, να αποτελεί μια καλή πρόγευση, για το νέο μοντέλο. Η Porsche Pajun αναμένεται να σταθεί απέναντι στα Audi A6, BMW Σειρά 5 και Mercedes E-Class.

Παρότι ακόμα αυτό δεν είναι επίσημο, οι κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται θα είναι τρεις, εκ των οποίων οι δύο εξακύλινδροι σε διάταξη V. Ο βασικός βενζινοκινητήρας είναι ένας τρίλιτρος V6, που θα διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις, ισχύος 324 και 426 ίππων. Για τους φίλους του πετρελαίου θα υπάρχει ένας diesel αντίστοιχου κυβισμού, επίσης σε δύο διαμορφώσεις, με ισχύ 264 και 324 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας αναμένεται να τοποθετηθεί η Pajun Turbo, πιθανότατα με V8 κινητήρα που θα παράγει 527 ίππους ισχύος και 680 Nm ροπής.


Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *