Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Η Renault ετοιμάζει μοντέλο των 5.000 ευρώ


Η Renault ανέθεσε στον δημιουργό του Dacia Logan, Gerard Detourbet, μία νέα σημαντική αποστολή: να εξελίξει ένα μοντέλο, για την ινδική αγορά, το κόστος κτήσης του οποίου, θα περιορίζεται στα 5.000 ευρώ.
Σας είχαμε πληροφορήσει, από τα τέλη Νοεμβρίου, για την πρόθεση της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας να διεισδύσει στην ινδική αγορά, σχεδιάζοντας ακόμα και τον άμεσο ανταγωνιστή του φτηνότερου αυτοκινήτου στον κόσμο, του Tata Nano. Στα σκαριά, επίσης, είναι ένα σούπερ μίνι, το κόστος κτήσης του οποίου, δεν θα ξεπερνά τα 5.000 ευρώ. Φαίνεται, λοιπόν, ότι το νέο project θα προχωρήσει άμεσα, καθώς ο CEO της Renault-Nissan, Carlos Ghosn ανέθεσε τη λεπτή αποστολή στον Gerard Detourbet να παρουσιάσει τα ανταγωνιστικά μοντέλα των αντίστοιχων Maruti Suzuki and Hyundai.

Ο 66χρονος Detourbet -από το 1971, στις υπηρεσίες της Renault- είναι ο άνθρωπος που αναβίωσε με μεγάλη επιτυχία το Dacia Logan, αλλά και άλλα σύγχρονα μοντέλα της ρουμανικής φίρμας και βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στην Ινδία, προκειμένου να στελεχώσει το τμήμα ανάπτυξης και παραγωγής, ενισχύοντάς το ακόμα και με υψηλόβαθμα στελέχη του ανταγωνισμού.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *