Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Νέο Volvo XC90 το 2014


Πρόσφατα η Volvo επιβεβαίωσε μια σειρά ανανεώσεων, μέσα στο 2013, για το XC90, αλλά πλέον επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ότι το 2014 θα υποδεχθούμε την επόμενη γενιά του μοντέλου.
Βασισμένο στην εταιρική φιλοσοφία Scalable Product Architecture (SPA), το XC90 του 2014, θα διακρίνεται για τον πολύ προχωρημένο σχεδιασμένο του, όπως προκύπτει από τα πρώτα σκίτσα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τα οποία, πάντως, παρουσιάζουν διαφορές, γεγονός που σημαίνει ότι η Volvo δεν έχει ακόμα καταλήξει στην οριστική της απόφαση.

Επίσης, γίνεται σαφές ότι οι 6κύλινδροι κινητήρας της φίρμας, θα αντικατασταθούν από νέους 4κύλινδρους, ελαφρύτερους, πιο οικονομικούς, αλλά και πιο ισχυρούς στην εφαρμογή αυτού που οι Σουηδοί ονομάζουν Volvo Environmental Architecture (VEA). Ο αντιπρόεδρος της Volvo, Peter Mertens, για του λόγου το αληθές τόνισε ότι: "Η νέα φιλοσοφία, εφαρμόζεται ήδη στα 2/3 των προϊόντων μας. Το 40% των υλικών χρησιμοποιούνται σε όλα τα μοντέλα μας, ανεξαρτήτως μεγέθους και έτσι το κέρδος είναι σημαντικό, χωρίς να μειώνεται η ανταγωνιστικότητά μας".

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *