Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ιδού ο αντικαταστάτης του Picasso


Η Citroen δίνει στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το πρωτότυπο Technospace, που θα κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη και πάνω στο οποίο θα βασιστεί η νέα γενιά των πολυμορφικών της φίρμας.
Με τα Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso και C3 Picasso, η Citroen κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της σχολή στην κατηγορία των πολυμορφικών μοντέλων. Με περισσότερα από 3.000.000 μονάδες της οικογένειας των Picasso να έχουν περάσει στην παραγωγή, η γαλλική φίρμα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην κατηγορία με το πρωτότυπο Technospace.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Technospace:

• Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και ρύπων (98γρμ./χλμ. CO2) για την κατηγορία, που επιτυγχάνονται εκτός των άλλων και χάρη στη χρησιμοποίηση της νέας πλατφόρμας EMP2.
• Σειρά πρωτοποριακών τεχνολογικών εφαρμογών για κορυφαία άνεση, όπως η High Definition πανοραμική οθόνη των 12ιντσών.
• Συμπαγείς διαστάσεις (μήκος 4,43μ., πλάτος 1,83μ., ύψος 1,61μ.) που όμως προσφέρουν άπλετο εσωτερικό χώρο για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους (537λίτρα).
• Δυναμικές γραμμές και στυλιστικά στοιχεία που έρχονται από τις τελευταίες πρωτότυπες προτάσεις της Citroën, όπως τα πίσω LED φωτιστικά σώματα με 3D-effect.

Το πρωτότυπο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου.



Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *