Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Renault Clio E…state of room!


Η Renault απέδειξε ότι ένα station wagon δε είναι αναγκαστικά και ένα… βαρετό σχεδιαστικά αυτοκίνητο, αφού μετά το νέο 3θυρο και 5θυρο Clio, το γαλλικό ταπεραμέντο πέρασε και στο νέο Clio Estate.
Η γαλλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες και τεχνικά στοιχεία για το νέο Renault Clio Estate, προετοιμάζοντας το έδαφος για παγκόσμιο ντεμπούτο. Η έκδοση Estate διαθέτει το ίδιο μεταξόνιο με το hatchback, ωστόσο ο επιπλέον πίσω χώρος αύξησε το μήκος του αυτοκινήτου στα 4.262 χλστ. Ο χώρος αποσκευών του διαθέτει το 50% παραπάνω «αέρα» σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του Clio με τη χωρητικότητα να αγγίζει τα 1.380 λίτρα με διπλωμένα τα πίσω καθίσματα.

Όσον αφορά στο μηχανολογικό κομμάτι, η Renault θα κρατήσει τη γκάμα των κινητήρων της από τις απλές εκδόσεις του Clio, που είναι οι δύο βενζινοκινητήρες 90 και 120 ίππων υπερτροφοδοτούμενοι TCe 1,2 λτ., ενώ στον δεύτερο μπορεί να συνδυαστεί και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC της Renault. Επίσης, υπάρχει και ο πετρελαιοκινητήρας των 90 ίππων dCi, ο οποίος καταναλώνει μόλις 3,2 λτ./100 χλμ. και οι ρύποι φτάνουν τα 83 γραμ. CO2/χλμ.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *