Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Νέο «ντύσιμο» για την Triumph Speed Triple R


Το μοντέλο προέκυψε όταν η Triumph ζήτησε από την «8 Ball», ένα εργαστήρι εξειδικευμένων βαφών, να δημιουργήσει μια μοναδική χρωματική ενδυμασία για το Triple R, το streetfighter με τα κορυφαία περιφερειακά των Öhlins, PVM και Brembo.

Η 8 Ball ανταποκρίθηκε και το Speed Triple R «Dark» απέκτησε μια γοητευτική διχρωμία που απλώνεται σε πλαίσιο, ουρά, ρεζερβουάρ, καρίνα και μάσκα.

Ο κινητήρας με τους 113 ίππους είναι ίδιος και απαράλλαχτος. Είναι η βαφή και οι όμορφες λεπτομέρειες, όπως τα γραφικά με αερογράφο και μια αγγλική σημαία, που την κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άλλη Speed Triple R.

Οι μοτοσυκλέτες θα διατίθενται προς πώληση μέσω των καταστημάτων της Triumph από τις 18 Φεβρουαρίου με τιμή 11.549 λίρες Αγγλίας, ή 200 περισσότερες από ό,τι κοστίζει το στάνταρ Speed Triple R.

«Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες και δημιουργικές τεχνικές βαφής, η Triumph άπλωσε πάνω στο Speed Triple R ένα ημιδιάφανο πέπλο μιας νύχτας με κρυστάλλινη ξαστεριά, αγκιστρωμένο περιμετρικά με μικρές κατακόκκινες πινελιές».

«Τα λογότυπα της μοτοσυκλέτας είναι φτιαγμένα με την τεχνική του αερογράφου, σαν λευκά στοιχεία πάνω γκρίζο υπόβαθρο. Με την ίδια τεχνική έχουν ζωγραφιστεί και δύο βρετανικές σημαίες, από μία σε κάθε πλευρά του ρεζερβουάρ, προσθέτοντας στην γοητεία της μοτοσυκλέτας», αναφέρει η μπροσούρα της εταιρείας.

Χμ. Μόνον για την τοπική αγορά λοιπόν τα 30 Speed Triple R Dark;


Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *