Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Τα 4 ισχυρότερα 4κύλινδρα του πλανήτη


Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μεγάλη υπόθεση όταν οποιοδήποτε αυτοκίνητο έσπαγε το φράγμα των 300 ίππων. Τώρα φαίνεται ότι σχεδόν κάθε αυτοκίνητο επιδόσεων μπορεί να χτυπήσει εκείνο το φάσμα – ακόμα και με τέσσερις κυλίνδρους κάτω από το καπό.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Τα θαύματα του υπερσυμπιεστή, η άμεση έγχυση καυσίμου και ο μεταβλητός χρονισμός των βαλβίδων επιτρέπουν στους μηχανικούς να εξάγουν τεράστια ποσά ενέργειας από μικρότερους κινητήρες, από ποτέ άλλοτε. Εδώ ξεχωρίσαμε τα τέσσερα πιο ισχυρά 4κύλινδρα αυτοκίνητα που διατίθενται στην αγορά των ΗΠΑ.

Mercedes-Benz AMG A45

Το μοντέλο της AMG κρύβει τον πιο ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα παραγωγής στον κόσμο. Αν βρίσκεστε στην Ευρώπη, μπορείτε επίσης να πάρετε αυτό το μοτέρ στην A45. Όταν ξεκίνησαν να διατίθενται τα AMG 45, έπιασαν εύκολα τους εντυπωσιακούς 355 ίππους σε απόδοση. Οι μηχανικοί εμφάνισαν πάλι το φιτίλι όταν ανανέωσαν τα αυτοκίνητα. Σίγουρα δεν παραπονιόμαστε.

Volvo S60/V60 Polestar

Βαμμένα με την μπλε υπογραφή της μάρκας, οι εκδόσεις Polestar των S60 και V60 ξεχωρίζουν αμέσως. Τις περισσότερες φορές, όμως, είναι ένα μπλε φλας, που διασχίζει τα πρώτα 100 km/h σε μόλις 4,4 sec. Άγρια, γρήγορα και εξαιρετικά ικανά, χάρη στη σωστά ρυθμισμένη ανάρτηση αλλά και τα φρένα της Brembo. Τα δίδυμα Polestar είναι από τα αγαπημένα αυτοκίνητα με «επιτραπέζια» απόδοση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *