Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Το κλασικό Mini ζει


Το Mini Remastered της David Brown αποτελεί ένα σύγχρονο classic Mini το οποίο δίνει τροφή για σκέψεις σε διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες για το πώς μπορεί σήμερα να αναβιώσει ένας ζωντανός Θρύλος… Κι όμως μπορεί είναι η καταφατική απάντηση!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πρόκειται για ένα μικρό διαμάντι σε τροχούς. Όλα έχουν γίνει σωστά από την αρχή, με το πλαίσιο να υιοθετεί περισσότερες συγκολλήσεις από την συμβατική έκδοση του Mini με τεράστια οφέλη στην ακαμψία, την οδική συμπεριφορά, τις αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης.

Κάτω από το εμπρός μικροσκοπικό καπό ζει και αναπνέει ο βελτιωμένος πλέον 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.275 κ.εκ που έδωσε το παρών στα τελευταία κλασικά Mini πίσω στο 2000, με ηλεκτρονική διαχείριση, καλύτερη αναπνοή και 50% περισσότερη δύναμη (ισχύς πάνω από 100 ίππους). Κιβώτιο, ανάρτηση και φρένα έχουν εξελιχθεί ειδικά για αυτή την επιτυχημένη μετενσάρκωση στη σύγχρονη εποχή.

Εντός, εκτός από το ακριβό δέρμα και ξύλο, θα συναντήσετε keyless σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα, θύρα USB, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto αλλά και οθόνη αφής. Oh yes, ο απόλυτος εκσυγχρονισμός για το κλασικό Mini, το οποίο στο παρελθόν υιοθετούσε μόνο τα απαραίτητα στη λιτή καμπίνα!

Το Mini Remastered θα κατασκευάζεται στο Silverstone θα είναι χειροποίητο, η βαφή θα ολοκληρώνεται μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, ενώ υπολογίστηκε πως χρειάζονται χίλιες ώρες εργασίας για να πάρει την τελική μορφή του. Περισσότερα, στο Top Marques στο Μονακό στις 20 Απριλίου, όπου θα παρουσιαστούν οι δυο διαθέσιμες εκδόσεις "Inspired by Cafe Racers" και "Inspired by Monte Carlo", με τιμή κοντά στις 60.000 ευρώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *