Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ξεκίνησε η παραγωγή του Opel Crossland X


Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

«Είναι μία θαυμάσια ημέρα για την Opel και το εργοστάσιο της Σαραγόσα. Το Crossland X είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προϊοντικής μας επέλασης καθώς προσθέτουμε ένα ακόμα συναρπαστικό αυτοκίνητο στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά SUV/CUV, που θα υποστηρίξει τη στρατηγική ανόδου μας» δήλωσε ο Neumann.

Ο Dr. Neumann εκθείασε επίσης την αφοσίωση και τις επιδόσεις όλης της ομάδας του εργοστασίου που για μία ακόμα φορά κατάφερε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα παραγωγής και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι το νέο Crossland X για γίνει μεγάλη επιτυχία. Έχει το σωστό DNA για να ακολουθήσει τα χνάρια του Mokka X που πραγματικά ξεκίνησε δυναμικά την επιτυχημένη ιστορία μας στην κατηγορία sub-compact SUV. Το γεγονός ότι και τα δύο μοντέλα κατασκευάζονται εδώ στη Zaragoza υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα του εργοστασίου για την προϊοντική μας επίθεση».

Το Crossland X είναι το πρώτο ορατό αποτέλεσμα της συνεργασίας με την PSA που ξεκίνησε το 2012. Το μοντέλο αυτό και το νέο Grandland X, το δεύτερο προϊόν κοινής εξέλιξης, δείχνουν ότι μέσα από το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία των Opel και PSA δημιουργούνται αξιόλογα αυτοκίνητα.

Στο μέλλον, θα υπάρξει συνεργασία και στην εξέλιξη της επόμενης γενιάς Corsa που θα βασίζεται σε αρχιτεκτονική της PSA. Όπως ήδη ανακοινώθηκε το 2016, το αυτοκίνητο θα περάσει από τη γραμμή παραγωγής της Σαραγόσα, μέχρι τα τέλη του 2019.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *