Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Οδηγούμε το νέο Toyota Verso-S Οδηγούμε το νέο Toyota Verso-S
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (23/2/2011)
Το νέο μοντέλο της Toyota στην κατηγορία των μικρών πολυχρηστικών οχημάτων είναι πλέον γεγονός. Ονομάζεται Verso-S, και χρησιμοποιεί τον κινητήρα 1,33 λίτρων που αποδίδει 99 ίππους, ενώ έχει χώρο αποσκευών που ξεκινά από τα 336 λίτρα. Ταξιδεύουμε στη Μαδρίτη για την πρώτη επαφή.
Το νέο VW Golf Cabriolet Επίσημα το νέο VW Golf Cabriolet!
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (23/2/2011)
Τις πρώτες φωτογραφίες και τα τεχνικά στοιχεία της ανοικτής έκδοσης της έκτης γενιάς του Golf μόλις έδωσε η Volkswagen στη δημοσιότητα. Το αυτοκίνητο θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης σε λίγες ημέρες, ενώ θα χρησιμοποιεί μαλακή οροφή που ανοίγει σε 9,5 δλ.
Η χρηστικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Μπορεί να είναι το πιο μικρό Mini όμως οι πόρτες «σπάνε» σε δύο μέρη για εύκολη πρόσβαση και ο χώρος των αποσκευών σύρεται Νέο Mini Rocketman στη Γενεύη!
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (23/2/2011)
Μπορεί να πρόκειται για ακόμη ένα concept της Mini, όμως το νέο Rocketman δείχνει να είναι πιο κοντά στις βασικές αρχές του πρώτου Mini της δεκαετίας του 1950! Το αυτοκίνητο στην αρχική του μορφή εγγυάται κορυφαία χρηστικότητα παρά το μικρό μέγεθος του, που φτάνει τα 3,4 μέτρα.
Η εκρηκτική XKR-S των 550 ίππων H Jaguar XKR-S των 550 ίππων!
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (23/2/2011)
Μετά την XKR, έρχεται η XKR-S! Η βρετανική φίρμα θα μας παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης την πιο γρήγορη εκδοχή του κουπέ αυτοκινήτου της, ενώ εκεί θα γιορτάσει και τα 50 χρόνια της E-Type. H XKR-S θα αποδίδει 550 ίππους και θα χρειάζεται 4,2 δλ. για τα 0-100 χ.α.ω.
Οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε ποτέ μαζί! Οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε ποτέ μαζί!
ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: (23/2/2011)
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει ένας οδηγός, τόσο περισσότερο κερδισμένος θα είναι. Το κακό ξεκινά από το πρώτο κιόλας ποτηράκι, διότι η απορρόφηση του αλκοόλ από το σώμα αρχίζει με την πρώτη γουλιά. Προκειμένου να απορροφηθεί η μισή ποσότητα οινοπνεύματος, απαιτείται χρόνος 10-15 λεπτών, ενώ σε μισή ώρα έχουν απορροφηθεί τα 2/3, το οποίο δρα άμεσα στον εγκέφαλο.
Στην εκκίνηση οι Έλληνες οδηγοί καρτ Στην εκκίνηση οι Έλληνες οδηγοί καρτ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ: (23/2/2011)
Με 230 συμμετοχές από 35 χώρες του κόσμου και 19 εταιρείες κατασκευής ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πίστα La Conca ο κύκλος των πέντε διεθνών αγώνων κάρτ, WSK Master Series. Εκεί θα βρεθούν έξι Έλληνες οδηγοί οι οποίοι είναι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν και φέτος επάξια τη χώρα μας στους μεγάλους αγώνες καρτ.
Η Bosch επεκτείνει τη γκάμα της Η Bosch επεκτείνει τη γκάμα της
ΠΡΟΪΟΝΤΑ: (23/2/2011)
Τα τελευταία χρόνια, η Bosch έχει επεκτείνει την παραγωγή της σε δισκόπλακες και τακάκια. Σήμερα, η γκάμα φρένων της Bosch περιλαμβάνει πάνω από 1,200 δισκόπλακες και 900 τακάκια παρέχοντας έτσι τα σωστά ανταλλακτικά για σχεδόν όλα τα οχήματα στην ευρωπαϊκή αγορά.
Eibach Pro-Kit/Pro-Spacer για το Kizashi Eibach Pro-Kit/Pro-Spacer για το Kizashi
ΠΡΟΪΟΝΤΑ: (23/2/2011)
Με το Κizashi, η Suzuki προσφέρει ένα δυναμικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο που κινείται άψογα στο δρόμο λόγω των αναρτήσεων Eibach. Τα ελατήρια Eibach Pro-Kit Performance εξασφαλίζουν στο Ιαπωνικό αυτοκίνητο ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση στην οδήγηση.
Τα πρώτα επίσημα σκίτσα των δύο μοντέλων που θα δούμε σε δύο χρόνια από τη BMW BMW: Νέα σειρά «πράσινων» οχημάτων!
ECO auto-news: (22/2/2011)
Το επόμενο βήμα προς τη «βιώσιμη κινητικότητα» και τα πιο καθαρά αυτοκίνητα παρουσίασε η BMW μόλις χτες το απόγευμα. Το νέο θυγατρικό τμήμα θα φέρει το όνομα «BMW i» και τα δύο πρώτα μοντέλα παραγωγής θα παρουσιαστούν το 2013. Πρόκειται για τα BMW i3 και BMW i8.
60 Προτάσεις για εκδρομές 60 Προτάσεις για εκδρομές
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: (22/2/2011)
Επιλεγμένες προτάσεις για εκδρομή σε 60 μοναδικές τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα και σε αγαπημένους προορισμούς του εξωτερικού. Που θα πάμε το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας μαζί με προτάσεις για διαμονή και φαγητό σε ξεχωριστούς ξενώνες και σε επιλεγμένα εστιατόρια.
Με εγγύηση και καλή τιμή Με εγγύηση και καλή τιμή
TOP: (22/2/2011)
Στην αγορά ενός μεταχειρισμένου, εκτός από την καλή τιμή βασικό κριτήριο επιλογής αποτελεί και η παροχή εγγύησης. Το Auto Τρίτη, με το πρόγραμμα Approved, σας προτείνει κάθε εβδομάδα εγγυημένα μοντέλα τελευταίας πενταετίας πραγματικά σαν καινούργια.
81ο Διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου Γενεύης 81ο Διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου Γενεύης
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (21/2/2011)
Συμπληρώνοντας φέτος 81 χρόνια ύπαρξης, η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ανοίγει τις πύλες της στις 3 Μαρτίου, αποκαλύπτοντάς μας το μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου σε όλο του το μεγαλείο. Ανακαλύψτε τα νέα πρωτότυπα και καινούρια αυτοκίνητα παραγωγής που θα κάνουν το παγκόσμιο ή και ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο σε λίγες ημέρες στην Ελβετική πόλη! Δείτε όλα τα μοντέλα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *