Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Piaggio: Νέα Vespa και νέος κινητήρας

Νέο όσο και κλασικό σχήμα για τη Vespa Quarantasei Concept που παρουσίασε η Piaggio στην EICMA. Piaggio: Νέα Vespa και νέος κινητήρας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (16/11/2011)
Στην EICMA η Piaggio παρουσίασε και την άκρως εντυπωσιακή Vespa Quarantasei Concept, ώστε να προωθήσει ένα νέο κινητήρα που θα δούμε στα μοντέλα παραγωγής.
Η σειρά των Xciting απέκτησε και έκδοση στα 400 κ.εκ. Kymco: Παρουσίασε 6 νέα μοντέλα!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (16/11/2011)
Νέα μοντέλα, αλλά και αρκετές νέες εκδόσεις παρουσίασε η Kymco στη φετινή έκθεση EICMA, με συνολικά πέντε scooter, αλλά και ένα μοτοσικλετάκι στα 125 κ.εκ.
Ο σωστός έλεγχος πριν την αγορά μιας μεταχειρισμένης μοτοσικλέτας πρέπει να υπερέχει του αρχικού ενθουσιασμού μας για αυτήν. Ψάχνοντας το μεταχειρισμένο «διαμάντι»
ΔΙΑΦΟΡΑ: (16/11/2011)
Η αναζήτηση στην αγορά μεταχειρισμένου είναι μια υπόθεση που απαιτεί προσοχή, καθώς οι επιλογές είναι μεν πολλές, όπως όμως και οι παγίδες αντίστοιχα πολλές.
Ο Anthony West θα επιστρέψει πάλι στα παλιά του λημέρια του MotoGP, αφού είχε περάσει από την ομάδα της Kawasaki. O Anthony West στο MotoGP
MOTO GP: (16/11/2011)
Μετά από επίσημη ανακοίνωση του Anthony West, όσο επίσημη μπορεί να είναι η σελίδα του στο Facebook, θα οδηγήσει και πάλι στο MotoGP για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Η νέα και πολύ οικονομική έκδοση του Honda Vision που παρουσιάστηκε στην EICMA. Honda Vision 50: Μάξιμουμ οικονομία
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (16/11/2011)
Η νέα έκδοση του Vision παρουσιάστηκε στην EICMA με κατανάλωση που υπολογίζεται σε μόλις 2 λίτρα ανά 100 χλμ., τροχούς 14 ή 16 ιντσών και σύστημα πέδησης με CBS.
Οι παγκοσμίου φήμης αλυσίδες RK GXW από Motoway Οι παγκοσμίου φήμης αλυσίδες RK GXW από Motoway
MOTOΣΙΚΛΕΤΑΣ: (16/11/2011)
Οι παγκοσμίου φήμης αλυσίδες RK της σειράς GXW διαθέτουν ειδικό σύστημα αυτό-λίπανσης της RK ενάντια στις υψηλές τριβές και θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στις πιο ακραίες ταχύτητες των αγώνων. Η λίπανση είναι συνεχής κάτω από όλες τις συνθήκες. Ως αποτέλεσμα οι GXW με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και αντοχή έχου....
O ανανεωμένος Δούκας για το 2012, θα φέρει αρκετές αλλαγές με τις κυριότερες σε εμφάνιση, αξιοπιστία και χαμηλότερη κατανάλωση.  KTM Duke 690: Παραλίγο…νέο μοντέλο!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (16/11/2011)
Με αλλαγές που περιλαμβάνουν νέα εμφάνιση, βελτιωμένη αξιοπιστία, αλλά και κατά 10% χαμηλότερη κατανάλωση παρουσίασε η KTM το νέο Δούκα για το 2012.
Μετά την επέμβαση, ο Hayden είπε ότι το σκαφοειδές οστό αναρρώνει αργά και φαίνεται ικανοποιημένος με την επιλογή του να εγχειριστεί τώρα. Στο χειρουργείο ο Hayden
MOTO GP: (16/11/2011)
Ο Nicky Hayden βρέθηκε στο τραπέζι του χειρουργείου, λόγω της ζημιάς που υπέστη στο σκαφοειδές του και όπως φαίνονται τα πράγματα η εγχείρηση θα είναι επιτυχημένη.
Κλειστά από τις 6 του μήνα έως τις 25 θα παραμείνουν τα Τέμπη, ενώ οι οδηγοί θα ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές. Κλειστά τα Τέμπη, ενισχύει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: (15/11/2011)
Από τις 6 το πρωί της Δευτέρας τα Τέμπη δεν θα είναι προσπελάσιμα, έως τις 8 το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, λόγω εργασιών συντήρησης.
Περισσότερα από 200 μηχανικά μέρη ανασχεδιάστηκαν. Αποτέλεσμα μεγαλύτερη κατά 12% ισχύς και εμφάνιση πιο κοντά σε αυτή του ένδοξου παρελθόντος. Moto Guzzi V7: Ισχυρότερη καρδιά
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (15/11/2011)
Βελτιώσεις στους κινητήρες των ρετρό V7 μοτοσικλετών της κάνει η Moto Guzzi, με περισσότερα από 70% των μερών τους να είναι ανασχεδιασμένα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *