Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Τι μας δείχνει τo crossover της Buick;


Στην έκθεση του Ντιτρόιτ θα κάνει ντεμπούτο το νέο crossover της Buick, το οποίο μας δείχνει το μέλλον ενός άλλου μέλους της GM που μας ενδιαφέρει, αυτού της Opel.
Στην επερχόμενη έκθεση του Ντιτρόιτ, οι τρεις μεγαλύτερες εταιρείες της Αμερικής θα βρεθούν στην έδρα τους. Εύλογα, λοιπόν, αναμένονται από αυτές αρκετές πρεμιέρες νέων μοντέλων.

Σε ό,τι αφορά στην General Motors, θα λανσάρει στην εν λόγω έκθεση τη νέα Cadillac ATS, δύο πρωτότυπα της Chevrolet, αλλά και την έκδοση παραγωγής του Chevrolet Sonic RS. Επιπλέον, ο αμερικάνικος κολοσσός θα παρουσιάσει το νέο compact crossover της Buick, το οποίο, βασίζεται πάνω στο πρωτότυπο Envision, ένα μοντέλο που είδαμε για πρώτη φορά στην προηγούμενη έκθεση της Σαγκάη. Θα κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα Theta της GM, η οποία είναι αυτή που χρησιμοποιούν και τα Chevrolet Equinox και GMC Terrain.

Αν το νέο crossover της Buick δεν σας λέει κάτι, σκεφτείτε λίγο πιο «πονηρά» και η είδηση θα αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι απλός, καθώς το νέο πόνημα της GM, ουσιαστικά μας δίνει μια πρώτη γεύση για το crossover που θα ακολουθήσει με τα σηματάκια της Opel.

Πηγή : autotriti.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *