Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Chevrolet Trax


Σχεδιασμένο για να σταθεί σε μία έντονα αναπτυσσόμενη και ανταγωνιστική κατηγορία, των μικρών SUV, το Trax προορίζεται να αποτελέσει ένα «παγκόσμιο αυτοκίνητο» καθώς θα διατεθεί σε περισσότερες από 140 αγορές του πλανήτη. Οι διαστάσεις του αυτοκινήτου αγγίζουν τα 4,24 μέτρα σε μήκος και 1,77 σε πλάτος, με μεταξόνιο 2,55 μέτρα. Παρότι όμως βασίζεται στα Buick Encore και Opel Mokka, εμφανισιακά αποστασιοποιείται σε μεγάλο βαθμό από αυτά. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, έμφαση έχει δοθεί στο εσωτερικό του, που είναι μοντέρνο και πρακτικό. Άφθονες θέσεις για μικροαντικείμενα βρίσκονται διάσπαρτες στο ταμπλό, τις πόρτες αλλά και πίσω. Υπάρχει μάλιστα και ένα δεύτερο «πάτωμα», κάτω από το πορτ μπαγκάζ, που έχει χωρητικότητα 358 λίτρα.

Χάρη στην αναδίπλωση των καθισμάτων (συμπεριλαμβανομένου και αυτού του συνοδηγού) δημιουργείται ένας επίπεδος χώρος φόρτωσης, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες όσων έχουν αυξημένες μεταφορικές απαιτήσεις. Συνολικά δε, οι διαμορφώσεις των θέσεων είναι οκτώ. Η εταιρία, από την άλλη, υποστηρίζει ότι στις πλουσιότερες εκδόσεις εξοπλισμού θα εφοδιάζει το Trax με το MyLink, ένα σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας με εφαρμογή πλοήγησης που μπορεί να κατέβει σε συμβατά smartphones.

Τα μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς θα εφοδιάζονται, σε πρώτη τουλάχιστον φάση, με τρία μηχανικά σύνολα. Το πρώτο είναι ένα 1,6 ατμοσφαιρικό, βενζίνης, για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα. Το δεύτερο είναι υπερτροφοδοτούμενο, 1,4 λίτρων, με ισχύ 140 ίππων, το οποίο θα συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο. Τέλος, υπάρχει και ένας diesel 1,7 λίτρων, ισχύος 129 ίππων και ροπής 300 Nm. Αμφότερα τα δύο τελευταία σύνολα θα προσφέρονται, προαιρετικά, και σε αυτόματες εκδόσεις, έξι σχέσεων, με κίνηση τόσο σε δύο, όσο και σε τέσσερις τροχούς. Αντίστοιχα, όλοι οι κινητήρες θα διαθέτουν σύστημα Start/Stop για τη μείωση της κατανάλωσης.



Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *