Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η τετάρτη γενιά του Renault Clio


Στην πανέμορφη Τοσκάνη παρουσιάστηκε η τετάρτη γενιά του Renault Clio. Σε αντίθεση με την πρακτική των περισσότερων ανταγωνιστών, το αυτοκίνητο μεγάλωσε σε μέγεθος, εκτός από το ύψος, που μειώθηκε.

Παράλληλα, απέκτησε νέα δυναμική εμφάνιση διά χειρός Βαν Ντεν Άκερ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έγιναν και ορισμένες παραχωρήσεις, όπως η μέτρια ορατότητα στο πίσω μέρος και το ψηλό κατώφλι του χώρου αποσκευών.

Ένα από τα στοιχεία που τα στελέχη της Renault ήθελαν να αλλάξουν στο νεο Clio είναι τα δυναμικά χαρακτηριστικα του.

Το τιμόνι έχει επιτέλους τη σωστή αίσθηση, και οι ρυθμίσεις σε πλαίσιο και αναρτήσεις εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης. Όλα αυτά χωρίς να χαθεί η άνεση, που ήταν από τα βασικά πλεονεκτήματα και της τρίτης γενιάς.

Στο εσωτερικό το ταμπλό είναι μοντέρνο, με την οθόνη των πολυμέσων να κυριαρχεί ψηλά στην κεντρική κονσόλα και το ψηφιακό ταχύμετρο να ξεχωρίζει στο κέντρο του πίνακα οργάνων.

Μια μικρή ένσταση για την αντιληπτή ποιότητα των υλικών, που στην πλειονότητά τους απαρτίζονται από σκληρά πλαστικά.

Πέρα από τις ποικίλες δυνατότητες εξατομίκευσης στην επιλογή των χρωμάτων, αξεσουάρ εμφάνισης και εξοπλισμού, η τέταρτη γενιά Clio ξεχωρίζει για τον 900άρη 3κύλινδρο τούρμπο κινητήρα των 90 ίππων, αλλά και τον 1.500άρη ντίζελ με τους επίσης 90.

Και οι δύο διακρίνονται για τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και την εύρυθμη λειτουργία τους.

Η διάθεση του αυτοκινήτου αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Νοεμβρίου και σε τιμές λίγο κάτω από τα 11.000 ευρώ (περιλαμβάνεται το μπόνους απόσυρσης) για τη βασική έκδοση με τον κινητήρα των 1,2 λίτρων απόδοσης 75 ίππων.

Πηγή : 4troxoi.gr






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *