Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Οχήματα για ΑΜΕΑ από τη Renault


Δύο νέες εκδόσεις των Kangoo και Dokker που είναι σε θέση να υποστηρίξουν την μεταφορά ατόμων με κινητικές δυσκολίες παρουσίασε η Renault στην πρόσφατη έκθεση Autonomic Mediterranee.
Στο πλαίσιο της έκθεσης Autonomic Mediterranee 2012 που διοργανώθηκε στην Μασσαλία στις 6-7 Δεκεμβρίου, η Renault παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις των Renault Kangoo και Dacia Dokker που είναι σε θέση να μεταφέρουν χωρίς πρόβλημα και άτομα με δυσκολίες κίνησης καθώς και αμαξίδια τους.

Τις συγκεκριμένες εκδόσεις έχει επιμεληθεί η Renault Tech, ένας τομέας της Renault Sport Technologies που για περισσότερα από 25 χρόνια εξελίσσει οχήματα που καλύπτουν τις ανάγκες των ΑΜΕΑ.


Η συγκεκριμένη έκδοση του Renault Kangoo βασίζεται στο επιμηκυμένο αμάξωμα του γαλλικού Vanette και πέραν των έως και πέντε επιβατών, στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει και μια ειδική θέση για ένα αμαξίδιο. Για την άνετη πρόσβαση του στο εσωτερικό του οχήματος, η Renault Tech έχει εξελίξει μια αναδιπλούμενη ράμπα στο πίσω μέρος.

Η αντίστοιχη εκδοχή του Dacia Dokker που αναμένεται να ξεκινήσει επίσης την εμπορική της πορεία στην αγορά της Γαλλίας (αρχικά) προς το τέλος Μαρτίου, είναι σε θέση να μεταφέρει αντίστοιχο αριθμό επιβατών και αμαξιδίων.

 Πηγή : autotritipro.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *