Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Audi Concept bike


H Audi είναι μια εταρία για την οποία κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί αρκετά δίτροχα πρωτότυπα. Τελευταίο στη σειρά είναι η δημιουργία των Γάλλων αδερφών Devauze.
Η πιθανότητα να παρουσιάσει η γερμανική εταιρία δική της μοτοσικλέτα μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ, τώρα που η Ducati ανήκει στον όμιλο VW και έχει τεθεί υπό τον έλεγχο του Audi Group και συγκεκριμένα της Lamborghini.

Το πρωτότυπο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι δημιουργία των Γάλλων Thibault και Marc Devauze. Θυμίζει έντονα ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ονομάζεται Etron, το οποίο επίσης παραπέμπει σε αυτό αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα Autoevolution, από όπου προέρχεται η είδηση για την κίνησή του χρησιμοποιεί ένα δικύλινδρο μοτέρ της Ducati χωρητικότητας 850 κ.εκ. Πέρα από την πλήρη κάλυψη που προσφέρουν τα πλαστικά (άλλο ένα στοιχείο που παραπέμπει σε ηλεκτρικές μοτοσικλέτες) εντύπωση προκαλεί και η εμπρόσθια ανάρτηση η οποία είναι τύπου Hussar.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο η Audi σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιάζει μοτοσικλέτα στο άμεσο μέλλον, ωστόσο χάρη στη Ducati έχει πλέον την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση αντιμετωπίζοντας λίγες τεχνικές προκλήσεις.


Πηγή : mototriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *