Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Νέο Twingo ή Renault 5;


Το Renault TwinRUN έκανε την πρώτη του εμφάνιση δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για το αν αποτελεί τον προάγγελο του νέου Twingo ή μια αναβίωση του Renault 5.

Στους δρόμους της Μαδρίτης «συνελήφθη» το Renault TwinRUN, για τις ανάγκες γυρίσματος ενός προωθητικού βίντεο της γαλλικής εταιρείας.

Οι έως τώρα πληροφορίες δεν ξεκαθαρίζουν αν το συγκεκριμένο μοντέλο μας προϊδεάζει για τη νέα γενιά του Twingo ή αποτελεί μια κίνηση αναβίωσης του θρυλικού Renault 5.

Το μοναδικό στοιχείο που είναι γνωστό είναι ότι το TwinRUN είναι πισωκίνητο και ο κινητήρας του είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος.



Σε επίπεδο σχεδίασης, η μάσκα του αυτοκινήτου παραπέμπει στο νέο Clio, με τους αεραγωγούς και την αεροτομή να δημιουργούν ένα «αγωνιστικό» σύνολο.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονιστεί ότι η Renault εξελίσσει το νέο Twingo μαζί με το μελλοντικό Smart (στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο εταιρειών) και έτσι, το συγκεκριμένο concept μπορεί να «επηρεάσει» σε μεγάλο βαθμό τα δύο αυτοκίνητα.

Τέλος, η νέα γενιά του Twingo αναμένεται να εφοδιαστεί και με τον τρικύλινδρο 0,9 ΤCe κινητήρα της Renault που γνωρίσαμε πρόσφατα στο Clio (απόδοσης 90 ίππων).


Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *