Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Οδηγούμε στην Ελλάδα το νέο Suzuki Swift!


Χωρίς να αποτινάσσει μια κάποια σχεδιαστική συνάφεια με το παρελθόν του, το Suzuki Swift άλλαξε, έγινε πιο ελαφρύ, πιο ασφαλές και πιο προηγμένο τεχνολογικά, φορτωμένο με μια πλειάδα συστημάτων από μικροϋβριδική τεχνολογία μέχρι τούρμπο και έξυπνα συστήματα διατήρησης της πορείας του.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ , ΦΩΤΟ: SUZUKI, ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δείχνει πιο φρέσκο και δυναμικό, πιο συμπαγές και ποιοτικό και συνάμα είναι πιο ευρύχωρο. Το νέο Swift αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τη Suzuki τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας. Η πλατφόρμα Heartec, μαζί με όλες τις βελτιώσεις, σημαίνει 120 κιλά μικρότερο βάρος αμαξώματος, το αυτοκίνητο είναι βελτιωμένο σε επίπεδο αεροδυναμικής και ηχομόνωσης, οι αναρτήσεις είναι καλύτερα ρυθμισμένες και η στρεπτική ακαμψία έχει αυξηθεί. Έτσι το νέο Swift υπόσχεται ποιοτικότερη κύλιση τόσο σε κακό οδόστρωμα όσο και σε κάποια απαιτητική διαδρομή.

Πρώτες εντυπώσεις

Είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε κατά μήκος της παραλιακής διαδρομής από τα νότια προάστια μέχρι το Σούνιο, στην πρώτη πανελλαδική του παρουσίαση, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση στα 'πάτρια εδάφη', σε δύο εκδόσεις: το ένα με τον 1.200άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης DUALJET, απόδοσης 90 ίππων και το άλλο, με τον 1.0 BOOSTERJET με το υπερτροφοδοτούμενο, τρικύλινδρο 1000άρι σύνολο βενζίνης απόδοσης 112 ίππων.

Συνέχεια στην πηγή…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *