Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Το 2014 ο διάδοχος του 2CV


Νέα στοιχεία για το μοντέλο, που ουσιαστικά αποτελεί το διάδοχο του θρυλικού 2CV, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί το αργότερο έως το 2014.
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα του γερμανικού ειδικού Τύπου, το αυτοκίνητο θα φέρει την κωδική ονομασία E3 Essential και θα βασίζεται, εν πολλοίς, στο σημερινό C4, ενώ θα φέρει αρκετές στιλιστικές ομοιότητες με το C-Cactus concept, ένα πολύ ενδιαφέρον φουτουριστικό πρωτότυπο, που παρουσίασε η Citroen στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης το 2007.

Με βάση τα στοιχεία που έχουμε, έως τώρα, στη διάθεσή μας, το μήκος του αυτοκινήτου θα κυμαίνεται στα 4,3 μέτρα, ενώ στη γκάμα των κινητήρων, πιθανότατα θα συναντήσουμε ένα νέο diesel, απόδοσης 92 ίππων και δύο βενζινοκινητήρες, 82 και 100 ίππων αντίστοιχα. Πολύ πιθανό η Φρανκφούρτη, το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, να αποτελέσει και πάλι σημείο αναφοράς, με την παρουσίαση του πρωτότυπου, πάνω στο οποίο θα βασιστεί το μοντέλο παραγωγής. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η βασική τιμή του μοντέλου, υπολογίζεται στα 16.000 ευρώ.


Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *