Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Συνεχίζεται η λατρεία του κόκκινου στην Triumph


Μετά τη σχετική επιλογή για τα υποπλαίσια των «άγριων» R εκδόσεων των Speed Triple, Street Triple και Daytona, ήρθε η ώρα για ένα ζωηρό μπορντό και σε όλο το πλαίσιο της Bonneville SE 2013.

Η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο επίσημο website της Triumph, αλλά ήδη φιγουράρει στους καταλόγους των καταστημάτων στην Αγγλία, όπως ακριβώς τη βλέπετε.

Οι ελάχιστες πληροφορίες μέχρι στιγμής, δείχνουν ότι το μοντέλο έχει δεχτεί μόνο νέο μέικαπ. Ως προς τον hardware εξοπλισμό, πρόκειται για μια κανονικότατη Bonneville από την κορυφή ως τα νύχια.

Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το κόκκινο σωληνωτό πλαίσιο, τα κόκκινα φτερά και η κόκκινη λωρίδα κατά μήκος του ρεζερβουάρ. Η υπόλοιπη επιφάνειά του είναι βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα, όπως και ο κινητήρας.

Είναι πάντως μια όμορφη δουλειά, που φέρνει αρκετά σε ιταλική έμπνευση και ταιριάζει στην τελευταία εκδοχή της Bonneville. Πριν δύο χρόνια οι Βρετανοί εγκατέλειψαν την αισθητική του '60 με τις ακτίνες και προσχώρησαν στα «Σέβεντις» με ένα ζευγάρι χυτές ζάντες.

Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *