Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Από Σεπτέμβριο τα Ford Fiesta Red & Black Edition με 140 PS

Από: http://www.autotriti.gr/Από Σεπτέμβριο τα Ford Fiesta Red & Black Edition με 140 PS
Η ισχυρότερη εκδοχή του 1.000άρη EcoBoost κινητήρα θα κάνει ντεμπούτο στο Ford Fiesta, του οποίου οι νέες σπορ εκδόσεις Red και Black των 140 ίππων, θα σταθούν ακριβώς κάτω από το κορυφαίο Fiesta ST.

Η Ford τάραξε τα νερά όταν παρουσίασε τον πρωτοποριακό, compact, 1.000άρι 3κύλινδρο κινητήρα ΕcoBoost αρχικά στο Focus και στη συνέχεια στο Fiesta, αλλά και σε άλλα μοντέλα, όπως το B- Max και το C-Max.

Υιοθετώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας λίπανσης, ψύξης, ψεκασμού και καύσης, ο κινητήρας που έχει το μέγεθος κόλλας Α4, είναι διαθέσιμος με 100 ή 125 ίππους και εξακολουθεί να βραβεύεται, αλλά και να ξεχωρίζει.

Σήμερα η Ford πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού παρουσίασε τις σπορ special εκδόσεις Fiesta Red Edition και Fiesta Black Edition, οι οποίες φέρουν κάτω από το καπό τους την ισχυρότερη μέχρι τώρα εκδοχή του 3κύλινδρου 1,0 EcoBoost κινητήρα με 140 ίππους. Ο 1.000άρης EcoBoost κινητήρας της Ford γίνεται ο ισχυρότερος κινητήρας σε αυτά τα κυβικά, που σχεδιάστηκε ποτέ.

Ξεχωρίζουν
Οι εκδόσεις Red & Black, τοποθετούνται στη γκάμα του Fiesta ανάμεσα από τις εκδοχές με τον 1.000άρη EcoBoost των 125 ίππων και την κορυφαία έκδοση Fiesta ST, οποία φέρει τον 1.600άρη EcoBoost των 182 ίππων.
Αναφορικά με την εμφάνιση, η μαύρη έκδοση Black διαθέτει κόκκινες πινελιές στο αμάξωμά της, σε σημεία όπως η γρίλια της μάσκας, οι καθρέπτες και η οροφή.

Οι κόκκινες εκδόσεις Red, αντίθετα, φέρουν μαύρους καθρέπτες και οροφή. Η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 10 χλστ., ενώ είναι σκληρότερη κατά 12% μπροστά και κατά 6% πίσω.

Οι εκδόσεις Fiesta Red Edition και Fiesta Black Edition δεν είναι περιορισμένης παραγωγής, το αντίθετο μάλιστα, ενώ στη χώρα μας αναμένονται στις εκθέσεις το Σεπτέμβριο (ήδη διατίθενται για παραγγελία). 
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Κινητήρας – Επιδόσεις: To θαύμα των 140 ίππων
Η άποψή μας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *