Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

5 αστέρια για το νέο Kia Rio


Το νέο Kia Rio βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια από τον ευρωπαϊκό οργανισμό οδικής ασφάλειας, EuroNCAP, κατά τις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης που διενήργησε.

Συγκεκριμένα, το νέο Kia Rio, το οποίο ήδη διατίθεται στη χώρα μας με δύο αμαξώματα (3θυρο και 5θυρο) πέτυχε υψηλή βαθμολογία στην προστασία των ενήλικων επιβατών (92%), στην προστασία των ανήλικων επιβατών (84%) και στον εξοπλισμό υποβοήθησης ασφάλειας (86%). Η Kia διακρίθηκε επίσης από τους δοκιμαστές για την τοποθέτηση του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου ευστάθειας (ESP) στο βασικό εξοπλισμό σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές.

Από την αρχή της δημιουργίας του Rio, οι μηχανικοί της Kia ήθελαν να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο που θα προσφέρει οδηγική απόλαυση και κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας σε περίπτωση ατυχήματος.

Σε όλη την Ευρώπη στον στάνταρ εξοπλισμό του αυτοκινήτου συμπεριλαμβάνονται 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί και τύπου κουρτίνας), ESP (ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας), HAC (σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα) και ζώνες ασφαλείας τριών σημείων για πέντε επιβάτες.

Η διάκριση των 5 αστεριών του Kia Rio προστίθεται στις διακρίσεις που έχουν ήδη λάβει τα Venga, Soul, cee'd, Sportage και Sorento στα αποτελέσματα των δοκιμών πρόσκρουσης του EuroNCAP. Επίσης όλα τα μοντέλα Kia καλύπτονται με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *